Levent Börek Çivril Şubesi hizmete girdi.

Genç işletmeci Hasan Coşkun tarafından açılan salonda 6 çeşit böreğin yanı sıra tatlı ve çay servisi de yapılıyor.

Pratik ve sağlıklı kahvaltılık sloganı ile işyerini açtığını belirten Hasan Coşkun “sabahları farklı tatlarla güne başlamak isteyenler için bol seçenekli bir menü hazırladık. Alışılmış peynirli börek yanında zeytinli, sucuklu ve çikolatalı börek çeşitlerimizi Çivrillilerin beğenisine sunduk” dedi.

Çivril’de kahvaltı yapacak çok fazla alternatif olmamasından yola çıkarak Levent Börek şubesini açtıklarını ifade eden İşletmeci Hasan Coşkun “Türkiye genelinde 270 şubesi ile hizmet veren Levent Börek Çivril şubemizi hafta başında hizmete açtık. Çivril’de sağlıklı, pratik ve bol seçenekli ürünlerin yer aldığı oturup kahvaltı yapabilecek bir yer olamaması bizi bu işe sevk etti. İnsanlar işe giderken kahvaltısını yapmış olmak istiyor. Evden acele çıkan işine aç gitmemek için yer arıyor. Levent Börek olarak bu ihtiyaca cevap vermek istedik. Yaklaşık 10 çeşit börek ve tatlımız var. Peynirli börek dışında Zeytinli, Sucuklu, Ispanaklı, Pastırmalı ve Çikolatalı börek ile müşterilerimize hizmet veriyoruz” dedi.

Kahvaltı dışında tatlı ve çay servisi ile de müşteri kabul ettiklerini ifade eden Hasan Coşkun “sabah 07.00 itibarı ile böreklerimiz hazır oluyor. Gün içinde her saat börek servisimiz devam ediyor. Bunun yanında tatlı ve çay servisimizde gün içinde farklı tatlarla tanışmak isteyen müşterilerimiz için hazır.” dedi.

Editör: Haber Merkezi