Av Yasağı Başladı! Denizli Balık Hali’nde Hangi Balıklar Var? Av Yasağı Başladı! Denizli Balık Hali’nde Hangi Balıklar Var?

Uluslararası Üçüncü Yaş Üniversiteleri Birliği Konferansına Katıldı

Dünyanın dört bir yanından 25 ülkenin katılımı ile düzenlenen “Uluslararası Üçüncü Yaş Üniversiteleri Birliği Konferansı”na katılan Pamukkale Üniversitesi’ni (PAÜ) Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serkan Bertan temsil etti.

PAÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serkan Bertan açılış konuşmasında sağlık turizmi ve üçüncü yaş turizminde Denizli’nin önemine değindi. 26-27 Mayıs 2023 tarihlerinde düzenlenen Uluslararası Üçüncü Yaş Üniversiteleri Birliği Konferansı’nda Denizli Turizm Potansiyeli başlıklı bir sunum gerçekleştiren Prof. Dr. Bertan, Denizli turizm değerleri hakkında ziyaretçi sayıları, turizm tesislerinin gelişimi ve coğrafi işaretli ürünler hakkında bilgiler verdi.

Prof. Dr. Bertan sunumu kapsamında ayrıca üçüncü yaş turizmi açısından Denizli el sanatları, kültürel değerleri, yöresel yemekleri, alışveriş unsurları, ekoturizm faaliyetleri, antik kentler, tarihi yapılar, mağaralar, yaylalar, kanyonlar, şelaleler ve göller hakkında bilgiler de verdi.

Editör: Haber Merkezi