Çivril’de kendini bilmez kişi ya da kişiler mahalle parklarındaki masalarla ilçe stadındaki spor aletlerine zarar verdi. Yetkililer ilçe merkezindeki parklarda her ay masaların kırıldığını ve kırılan masaların Belediye marangozhanesinde tamir edilerek yerlerine bırakıldığı belirtti.

Çivril’de Aşağı, Çayır ve Yukarı mahallede bulunan üç parktaki masalar kimliği belirsiz kişiler tarafından kırıldı. Bankların kırılması vatandaşların tepkisine neden olurken mahalle sakinleri masalara zarar verenlerin tespit edilmesini istedi. Kırık masaları ve yerinden sökülen bankları gören vatandaşlar parkların özellikle yaz aylarında herkesin dinlendiği alanlar olduğunu belirterek “parklar özellikle çocuklarımızın vakit geçirdiği bizlerin temiz hava aldığı dinlendiği alanlar. Gece buralara gelip masa ve bankalar zarar veriyorlar” diyerek duruma tepki gösterdi.

Çivril Belediyesi kırılan masaların fotoğrafını sosyal paylaşım sitesindeki sayfasından paylaşarak ‘Çivril hepimizin lütfen zarar vermeyelim, verenleri nazikçe uyaralım’ notunu düştü.

İlçe stadında bulunan ve vatandaşların kullanımına sunulan spor aletlerine de zarar verildi. Birçok spor aleti kullanılamaz hale gelirken olayın faillerinin bulunması için çalışma başlatıldı.

Editör: Haber Merkezi