Denizli Büyükşehir belediyesi tarafından 23 Nisan Parkı içerisinde dört yıl önce inşaatı tamamlanmış binanın içindeki masa, sandalye ve dolaplar geçtiğimiz hafta boşaltıldı.

23 Nisan Parkı içinde dört yıldır boş bir şekilde bekletilip bir türlü faaliyete geçemeyen binanın 07 Ağustos tarihinde ihalesi yapılacak. Çivril Belediye Encümeni huzurunda yapılacak ihalede bina 3 yıllık süreyle kiraya verilecek. Yıllık kira bedeli olarak ise 150.000 + KDV talep ediliyor. Yine aynı şekilde Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Cumhuriyet Parkı içinde bulunan kafeterya ise 7 Ağustos Çarşamba günü Çivril Belediye encümeni huzurunda 100.000+KDV olarak açık artırma usulü ihaleye çıkartılacak.

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Üyesi Tunay Yazıcı sosyal medya sayfasında bu konuyla ilgili olarak bir paylaşımda bulundu. Paylaşımında Yazıcı; “Dört yıl önce Çivril kamuoyuna sormadan tabiri caizse zorla Denizli Büyükşehir belediyesi tarafından el konulan ve o günden beri atıl vaziyette bekleyen, Çivrillilerin bir zamanlar temizliği, sakinliği, yeşilliği ve ortamının kalitesi ile gurur duyduğu eski öğretmen evi parkı bugün boşaltılıyor. İnsanları 4 yıldır açtık açıyoruz diye kandıran Büyükşehir belediyesi yıllarca boş beklettiği parkı çalıştırmayı beceremeyeceğini anlayınca Çivril Belediyesine geri devretti malzemelerini de topladı kafeleri boşalttı. 4 yıldır Çivrillilere çile çektiren şehir içinde oturulacak tek alan olan yerleri tadilat bahanesi ile işgal eden Büyükşehir belediyesinin en azından masa sandalyeleri Çivrillilerin kullanımına bırakmasını beklerdik. Ancak gördük ki Büyükşehir Belediyesi kafe içindeki masa sandalye ve dolapları Çivrillilerin kullanımına bırakmadan Yangından mal kaçırırcasına götürdü. Çivril’in olanı 4 yıl işgal edip bugün hiçbir şey demeden boşaltıp kaçanları kamuoyu vicdanına bırakıyorum Çivril bu yapılanları Unutmaz” dedi.

Editör: Haber Merkezi