Pamukkale Belediyesi’nin 6 ayda 6 kapalı pazaryeri projesi devam ediyor. Bu çerçevede Belenardıç mahallesinde yapılan kapalı pazar yeri tamamlandı.Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Belenardıç mahallemizde yaz ortasında başladığımız kapalı pazar yeri çalışmamızı kısa sürede bitirerek, vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Hayırlı olsun” dedi.

PAMUKKALE BELEDİYESİ, BELENARDIÇ KAPALI PAZAR YERİNİ HİZMETE AÇTI

Pamukkale Belediyesi, 6 ayda 6 mahallede kapalı pazar yeri yapımı atağında ilk pazar yerini tamamlayarak, halkın hizmetine sundu. Vatandaşların düğün, kına gecesi, asker eğlencesi ve mevlit gibi etkinlikleri de gerçekleştirebilecekleri, esnaf ile vatandaşların kışın yağmurdan, yazın da sıcaktan etkilenmeyerek alış veriş yapabilecekleri çok amaçlı, Belenardıç Kapalı Pazar Yeri hizmete açıldı. Temeli yaz başında atılan Belenardıç Kapalı Pazar Yeri’nde hem vatandaşlar hem de esnaf sağlıklı koşullarda alış veriş yapma imkânına sahip oldu.

BELENARDIÇ SAKİNLERİ VE ESNAF HİZMETTEN MEMNUN

Belenardıç Mahalle Muhtarı Mehmet Erzen, daha önce pazarın köy meydanında kurulduğunu ifade ederek, “Pamukkale Belediyesi bizim bu sorunumuzla yakından ilgilendi. Kısa sürede pazar yerimiz yapıldı, mahallemize kazandırıldı. Çok güzel oldu. Esnafımız gelip burada sergisini açıyor.

PAMUKKALE BELEDİYESİ, BELENARDIÇ KAPALI PAZAR YERİNİ HİZMETE AÇTI

Hem esnafımız hem de vatandaşlarımız tozdan, çamurdan uzak, tertemiz, rahatça alış verişlerini yapabilecekler. Bu alanı çok amaçlı olarak da kullanıyoruz. Pazar kurulmadığı günlerde, düğün, mevlitler burada yapılacak. Özellikle Ramazan ayında 30 gün boyunca verdiğimiz iftar sofrasını artık burada yağmur yağar mı yağmaz mı tedirginliği yaşamadanrahatça kuracağız. Mahalle sakinlerimiz adına, böylesi güzel, kapalı, çok amaçlı bu pazar yerini mahallemize kazandırdığı için Pamukkale Belediye Başkanımız Avni Örki’ye ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. Belenardıç Kapalı Pazar Yeri esnaflarından Süleyman Avşar ile Ümmühan Avşar da, yapılan bu hizmetten çok memnun olduklarını belirterek, “Daha önceki alanımızda çok toz oluyordu. Yağmurda, karda çadır kurmak gerçekten zor oluyordu, ıslanıyorduk. Ama şimdi Pamukkale ilçesinde birçok yerde kapalı yeri yapıldı, yapılıyor. Esnaf olarak biz memnunuz bu durumdan. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye yaptığı bu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz” dediler.

PAMUKKALE BELEDİYESİ, BELENARDIÇ KAPALI PAZAR YERİNİ HİZMETE AÇTI

“HİZMETLERİMİZLE HALKIMIZIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Pamukkale ilçesinin çok büyük olduğunu ifade ederek, “İlçemizde iki sınır mahallesi arasında 76 kilometrelik bir mesafe var. Bizler merkeze uzak mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızın taleplerini dinleyerek, ivedilikle yerine getirmek adına çalışıyoruz. Bu mahallelerimizin en öncelikli sorunlarından biri de kapalı pazar yeri idi. Seçimlerden önce mahallerimizi ziyaretlerimizde pazar yeri yapacağımızı taahhüt etmiştik. Verdiğimiz sözü tutmanın huzurunu yaşıyoruz.Belenardıç mahallemizde, kısa süre önce temelini attığımız çok amaçlı Kapalı Pazar Yeri yapımını tamamladık. Mahalle sakinlerimiz ilk pazar alışverişlerini gerçekleştirdiler. 6 mahallemizde başlattığımız pazar yeri atağımızda, temellerini geçtiğimiz aylarda attığımız Karakurt, Gölemezli, Karakova ve Kavakbaşı kapalı pazar yerlerimizde tamamlanmak üzere. Hizmetlerimizle halkımızın yüzünü güldürmeye devam edeceğiz” dedi. PAMUKKALE BELEDİYESİ, BELENARDIÇ KAPALI PAZAR YERİNİ HİZMETE AÇTI

PAMUKKALE BELEDİYESİ, BELENARDIÇ KAPALI PAZAR YERİNİ HİZMETE AÇTI

PAMUKKALE BELEDİYESİ, BELENARDIÇ KAPALI PAZAR YERİNİ HİZMETE AÇTI

Editör: Haber Merkezi