Sağlıklı ürünlerin satıldığı Özcü Kuruyemiş, Çivril halkına farklı yöresel ürünleri tanımak amacıyla hizmete açıldı.

Yaren Çavuşu Ahmet Kaya, Özcü Kuruyemiş işletme sahibi Mert Özcü ’nün yaren olduğunu söyleyerek; “Afyon Sandıklı’dan geliyorum. Emekliyim ama sosyal faaliyet olarak yaren çavuşluğu yapıyorum. Bu işletmenin sahibi olan Mert kardeşimizde bizim yarenimiz. Yaren kültürü almış bir kardeşimiz. Böyle bir dönemde bakılırsa zamanla olarak çokta elverişli değil. Ama kendisi bütün bu riski göze alarak bu işletmeyi açtı. Kardeşimizi Allahtan bol kazanç diliyorum” dedi.

“AFYONUMUZUN YÖRESEL ÜRÜNLERİNİ ÇİVRİL HALKININ HİZMETİNE SUNUYORUZ”

Özcü işletme sahibi Mert Özcü, Afyon ve Sandıklı’nın yöresel ürünlerini Çivril’e tanıtmak amacıyla bu işletmeyi açtığını söyleyerek; “İşletmemizde Çivril halkına farklı tatlar sunmak için buradayız. Koronavirüs salgınına rağmen işletmemizi açtık. Afyonumuzun kaymağı, sucuğu, lokum, köy ekmeği, kuruyemiş, patatesli, pişmaniye, meşhur Sandıklı leblebisi, kaymak, çikolata, pekmez, tahin, Sandıklı kolonyasını değerli Çivril halkının hizmetine sunuyoruz. Çivril halkını işletmemize davet ediyoruz ”şeklinde konuştu.

Özcü Kuruyemiş işletmesinin açılışına Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Sandıklı Adalya Dinlenme Tesisleri Sahibi Barış Şeker, Sandıklı yaren çavuşu Ahmet Kaya Saadet Partisi Çivril ilçe başkanı Zühtü Arslan ve Çivril halkı katılım sağladı.

Editör: Haber Merkezi