Çivrilli esnaf 14 Mayıs’ta memleketinde oy kullanmak isteyen öğrenciler için bilet alıyor.
Gürpınar mahallesinde yaşayan İhsan Caran Mayıs ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerde oy kullanmak isteyen öğrencilerin memleketlerine gelmesine yardımcı olmak için bilet desteği sağlıyor.
Seçim tarihinin açıklanmasının ardından Çivril’de yaşayan gençlerin oy kullanmalarına destek vermek isteyen İhsan Caran, sosyal paylaşım sitesindeki sayfasından yaptığı duyuru ile üniversite öğrencisi olup 14 Mayıs tarihinde Çivril’e gelmek isteyenlerin iletişime geçmesini istedi. Caran yaptığı duyuruda “Şu an sömestr tatilinde olup ikametgah adresleri Gürpınar, Cabar, Karabedirler ve Karalar mahallelerinde olan arkadaşlarımız bize ulaşmaları durumunda 14 Mayıs 2023 seçimlerinde oy atmaları için ulaşım biletlerini şimdiden alacağız” ifadelerine yer verdi.
Caran demokrasinin işlemesi adına gençlerin oy vermesine destek olmak istediklerini belirterek “seçime katılımın çok olması demokrasinin gücünü gösterir. Genç kardeşlerimizin özellikle ilk defa oy kullanacak gençlerin demokrasiye olan katkısına yardımcı olmak için bu kampanyayı başlattık” dedi.

Editör: Haber Merkezi