Çivril Masal Diyarı Anaokulu Bahar ve Çocuk Şenliği düzenledi.

ÖĞRENCİ VE VELİLER ŞENLİKTE EĞLENDİ ÖĞRENCİ VE VELİLER ŞENLİKTE EĞLENDİ ÖĞRENCİ VE VELİLER ŞENLİKTE EĞLENDİ ÖĞRENCİ VE VELİLER ŞENLİKTE EĞLENDİ

Masal Diyarı Anaokulu, çocukların bilim, sanat ve spor yeteneklerini ortaya çıkarmak ve farkındalık oluşturacak çalışmalar yapmak için okul bahçesinde Bahar ve çocuk şenliği düzenledi.

İkincisi düzenlenen şenliğe öğrenci velileri, öğrenciler ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Şenlikler kapsamında öğrenci ve veliler, spor aktiviteleri, yarışmalar, dans ve defile gösterileri, deneyler ile keyifli ve öğretici zaman geçirdiler. Şenlikte, öğrenci ve veliler geleneksel yarışma ve bahçe oyunları da oynadı.

Şenlik ve etkinlik ile ilgili olarak okul müdürü Serhan Şahan “Masal Diyarı Anaokulu olarak, çocukların bilim, sanat ve spora atacakları adıma vesile olan 2.Geleneksel Çocuk Şenliğimizi öğrencilerimiz ve velilerimizle birlikte coşkuyla kutladık. Velilerimize ve öğrencilerimize pamuk şeker, patlamış mısır, limonata, çay vb ikramlarda bulunduk. Şişme oyun parkları, özel kostümlü palyaço, Mickey Mouse, maskotlarla birlikte doyasıya eğlendik. Pandemi döneminin stresini bir nebze de olsa atmak için öğrencilerimiz ve velilerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık. Öğrenci ve velilerimiz birbirinden farklı eğlenceli aktivite, yarışmalar ve dans gösterileriyle şenliğimize renk kattılar. Okul vizyon anlayışımız doğrultusunda sosyal etkinliklere sürekli yer veriyor ve okul aile birlikteliğinin önemini çok iyi biliyoruz. Çocuk Şenliğimize yoğun ilgi gösteren velilerimize çok teşekkür ediyoruz. Her şey çocuklarımızın mutluluğu için” dedi.

Serhan Şahan, şenlikler sonrasında Çocuk Şenliklerinin düzenlenmesinde emeği geçen öğrencilere, öğretmenlere ve velilere teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi