Mesajında Ataş şu ifadelere yer verdi; “Cumhuriyet Halk Partisi, bağımsızlık mücadelesini yürüten Anadolu ve Rumeli Müdafaa-i Hukuk Cemiyeti’nin devamı olarak, Mustafa Kemal Atatürk tarafından 9 Eylül 1923 yılında kurulmuş OLUP,

Cumhuriyet Halk Partisi kuruluşundan itibaren Türkiye’nin imarında, iktisadi yapılanmasında, çok partili rejime geçişte, demokrasinin, temel hak ve özgürlüklerin gelişmesinde, sosyal devletin oluşmasında emekleri ve emek verenleriyle beraber bugünlere kadar gelmiştir. CHP, kurulduğu günden bugüne, Atatürk ilke ve devrimlerinin, özgürlüklerinin, demokrasinin, emeğin ve insan haklarının yılmaz bekçisi olmuştur. Cumhuriyetin ilk yıllarında olduğu gibi, kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk’ün koyduğu ilkelerden asla taviz vermeden, bugün de, halkımız ve ülkemiz için, cumhuriyetimizin korunması, refahın artırılması, içeride ve dışarıdaki hainlere fırsat verilmemesi için çalışıyoruz.

. CHP, bu ülkede savaşı bitirip, huzuru getiren partidir.

CHP, Cumhuriyeti kuran, ona en çok sahip çıkan partidir.

CHP, halkıyla yürüyen, hiçbir ayrım yapmadan tüm kesimleri kucaklayan partidir.

CHP Türkiye’dir!

Başta Atatürk olmak üzere, Türkiye’yi bugünlere taşıyan Cumhuriyet Halk Partisi’ne, partimize emek veren tüm partililerimize şükranlarımı sunuyorum..

NİCE 97. YILLARIMIZI KUTLAMAK ÜMİDİYLE .”

Editör: Haber Merkezi