Çivril Belediyesi eski Belediye Başkanı rahmetli Ahmet Ateş döneminde başlatılan park bakım uygulaması devam ettirilmeli.
Rahmetli Ahmet Ateş belediye başkanlığı döneminde parkların bakımını vatandaşlar üstlenmişti. Parkların bakımını yapan mahalle sakini vatandaşların isimleri de parklara dikilen levhalara yazılmıştı. Belediye Başkanı Ahmet Ateş’in teşekkür ettiği levhalarda isimler kaldı ne de uygulamalar.
DAHA İYİ BAKILIYORDU
Çivril’in çeşitli mahallelerinde bulunan parkların bakımlarının mahalle sakinleri tarafından yapılırken daha bakımlı ve temiz olduğunu kaydeden vatandaşlar, “Rahmetli Ahmet Ateş başkanın başlattığı uygulama çok güzeldi. Hem mahalleli parkını sahipleniyordu hem de belediye parklara görevlendireceği personeli başka alanlara gönderebiliyordu. Parkın bakımını üstlenen mahallelinin isminin levhaya yazılıp başkan tarafından teşekkür edilerek o kişi onore edilirdi. Eskiden nezaket vardı. İnce düşünmek vardı. Şimdi nerede eski günler. Levhalar bile silindi. Ne isimler kaldı ne uygulama kaldı. Bari şu levhaları yenilesinler.” İfadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi