Gerçekleştirilen toplantıda ADM Elektrik Dağıtım Şirket Bölge Müdürü Emre Aygın, muhtarlara; tüketiciye fayda sağlayan Ar-Ge ve inovasyon çalışmaları, yeni yatırım projeleri, tüm hizmetlerin kolayca takip edilebildiği ücretsiz mobil uygulama ve muhtarlar için özel oluşturulan “Çağrı Merkezi Muhtar Hattı” hakkında da bilgi verdi.

Aydın, Denizli ve Muğla il ve ilçelerinde gerçekleştirilen toplantılarda, yeni ihtiyaçlar yerinde tespit ediliyor. Bakım, onarım programları ve yatırım projeleri bu ziyaretler sonrasında talepler dahilinde yeniden şekillendiriliyor. Geçtiğimiz yıl üç ilde 1.855 muhtarla 2.668 birebir görüşme gerçekleştiren şirket yöneticileri; muhtar ve tüketici memnuniyeti adına süreklilik gösteren bir iletişim stratejisi izliyor.

Çağrı Merkezi Muhtar Hattı

Çivril’de düzenlenen toplantıda; Şirketin Çağrı Merkezi bünyesinde kurulan “Muhtar Hattı” sayesinde; telefon numaraları sisteme tanımlanan Aydın, Denizli ve Muğla’da bulunan muhtarlar, çağrı merkezine çok hızlı bir şekilde ulaşım sağlayabildiğini, bekleme süresi olmaksızın çağrı merkeziyle görüşebilen muhtarların, tüketici ihtiyaç ve taleplerini hızlı bir şekilde iletebildikleri aktarıldı.

Mahallelerde yaşanan elektrik kesintileri, sokak lambalarının yanmaması, ağaç dallarının elektrik tellerine değmesi ile yaşanan sigorta atması gibi bir çok konuyu ADM yetkililerine iletme imkanı bulan muhtarlar, mahallerindeki sorunların bir an önce giderilmesini istedi.

Toplantının sonunda ADM Elektrik Dağıtım Şirketi Bölge Müdürü Emre Aygın, en kısa zamanda sorunların giderileceği yönünde çalışmaların yapılacağını ifade ederek, muhtarların sorunlarını muhtar hattına iletmelerini vatandaşların ise 186 İhbar Hattını aramaları gerektiği bilgisini yineledi.

Editör: Haber Merkezi