Belediye Başkanı Niyazi Vural mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Mahalle muhtarlarının tamamının katıldığı program, tren yolu gar binaları toplantı salonunda yapıldı.

Belediye Başkanı Niyazi Vural başkanlığında düzenlenen toplantıda, muhtarlar mahalleleri ile ilgili talep, öneri, istek ve şikayetleri dile getirirken, yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında da bilgilendirildi.

Belli aralıklarla mahalle muhtarları ile bir araya gelen Belediye Başkanı Niyazi Vural tren yolunda bulunan toplantı salonunda muhtarlarla bir araya gelerek istek talep ve önerilerini dinledi. Mahallelerde devam eden Belediye ve kamu yatırımları hakkında muhtarlara bilgi veren Başkan Vural muhtarların sorularını da yanıtlayarak aciliyet bekleyen çalışmalar konusunda daire amir ve sorumlularına talimat verdi.

Toplantı öncesi kısa bir açılış konuşması yapan Başkan Niyazi Vural Muhtarların, vatandaşların talep ve şikâyetlerini öğrenme konusunda belediye ile bir köprü vazifesi gördüğünü belirterek, “Sizler, bizim mahallelerimizdeki gözümüz, kulağımızsınız. Bir anlamda hem halkın temsilcisi hem de bizi temsil eden bir işleviniz var. Biliyorsunuz ki vatandaşın gözünde muhtar, devleti ya da resmi tüm kurumları temsil eden birinci basamaktır. Bu bağlamda mahallelerimizin sorunlarını öncelikle sizlerden alarak, çözüm üretmeye çalışıyoruz onun için sizlerin bizlere ilettiği istek ve talepler her zaman önceliklidir” dedi.

Düzenli aralıklarla yapılan toplantıların faydalı ve gerekli olduğunu ifade eden muhtarlarda başkan Niyazi Vural’a teşekkür ederek “tüm muhtarların bulunduğu toplantılarda sorun ve isteklerimizin daire amir ve birimlere ulaştırılması bizim açımızdan faydalı oluyor. Toplantıyı düzenleyen ve öncülük eden başkan Niyazi Vural ve ekibine teşekkür ederiz” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Toplantıya Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural ile Belediye başkan yardımcıları Latif Selçuk ile Ekrem Çulha, muhtarlar, idari amirler ve vatandaşlar katıldı.

Editör: Haber Merkezi