Gazeteciler gününü kutlayan anaokulu öğrencileri gazetecilik mesleğini yakından tanıma fırsatı buldu.

Çivril Özel Şahan Masal Diyarı anaokulu öğrenciler 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla Çivril’de yayın yapan gazeteciler ile bir araya geldi.

MİNİKLERDEN GAZETİCELERE SÜRPRİZ KUTLAMA MİNİKLERDEN GAZETİCELERE SÜRPRİZ KUTLAMA MİNİKLERDEN GAZETİCELERE SÜRPRİZ KUTLAMA MİNİKLERDEN GAZETİCELERE SÜRPRİZ KUTLAMA

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama programı düzenleyen Özel Şahan Masal Diyarı anaokulu öğrenci ve öğretmenleri Genç Çivril Gazetesi, Yeşil Çivril Gazetesi ve Çivril 30 Ağustos Gazetesi yetkilileri ile bir araya geldi. Okulun oyun alanın da düzenlenen etkinlikle gazetecilik mesleği ile ilgili öğrenmek istedikleri ve merak ettikleri konuları gazetecilerden öğrenen minikler sergiledikleri ront dans gösterileri ile söyledikleri şarkılarla gazetecilerin gününü kutladılar.

MİNİKLERDEN GAZETİCELERE SÜRPRİZ KUTLAMA

Okul yöneticileri Serhan ve Sertan Şahan okulda öğrenim gören öğrencilere meslekler ile ilgili uygulamalı ve teorik bilgi verdiklerini belirterek “okulunuzda öğrenim gören çocuklarımıza meslekleri tanıtma adına dönem dönem meslek erbaplarını davet ederek bilgilendirme yapıyoruz. Öğrencilerimiz meslekler ile ilgili merak ettiklerinin sorarak öğreniyorlar. Bugünde 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla ilçemizde yayın hayatını sürdüren gazetelerin temsilcileri ile öğrencilerimizi buluşturmak istedik. Çocuklarımıza gazetecilik mesleğini anlattığımızda çok heyecanlandılar” dedi.

MİNİKLERDEN GAZETİCELERE SÜRPRİZ KUTLAMA

Okulda öğrenim gören 3 – 4 ve 5 yaş grubu öğrenciler okulun toplantı salonunda ağırladıkları gazetecilere, gazeteciliğe ne zaman başladıkları, neden gazetecilik mesleğini seçtiklerini ve mesleklerini sevip sevmediklerini sordu.

Öğrenciler soruların ardından gazeteciler günü dolayısıyla hazırladıkları gösterileri sundu, şiir okuyarak şarkı söylediler.

Özel Şahan Masal Diyarı Anaokulu öğrencilerinin hazırladığı sürpriz 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü kutlama programı öğrenci ve gazetecilerin hatıra fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi