AK Parti Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız, bir dizi ziyaretler için Çivril’e geldi. Milletvekili Yıldız, şeftali üreticilerine ve işçilerle bir araya geldi.

AK Parti Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız, Çivril Belediyesi’nin çalışmalarını inceledi. Bir dizi temasta bulunmak için Çivril’e gelen Milletvekili Yıldız, Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul ve yönetimiyle belediyeyi ziyaret etti. Ziyaret sonrası AK Parti Teşkilatı ile birlikte Haydan Mahallesi’ndeki Meyve ve Sebze alım merkezini ziyaret eden Ahmet Yıldız, üretici ve tüccarların taleplerini dinledi.

MİLLETVEKİLİ YILDIZ ŞEFTALİ TARLASINDA İŞÇİLERLE BULUŞTU

Koçak Yolu üzerinde bulunan şeftali tarlasında işçileri gören Yıldız, tarlada çalışan işçilerin yanına giderek işçilerle bir süre sohbet ederek kolaylıklar diledi.

YILDIZ, TARİHİN GÜN YÜZÜNE ÇIKARILMASINDA EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti Çivril ilçe teşkilatı ile birlikte 40 kültür tabakasına sahip olan Beycesultan Höyüğüne ziyarette bulunan Milletvekili Yıldız, Beycesultan Kazı Başkanı Prof. Dr. Eşref Abay’dan kazı çalışmaları hakkında bilgi aldı. Kazı alanını tamamen gezerek incelemelerde bulunan Yıldız, tarihin gün yüzüne çıkarılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

Milletvekili Yıldız, Hakkâri’nin Şemdinli İlçesi’ndeki Jandarma Kontrol Noktasına, PKK’lı teröristlerin bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Dobur’un ailesini ziyaret ettikten sonra Bulgurlar Mahallesi’nde yaşayan 107 yaşındaki Haydar Yılmaz ile sohbet ederek Çivril ziyaretini tamamladı.

Editör: Haber Merkezi