Millet İttifakı Çivril İlçe Başkanları, Saadet Partisi’nin ev sahipliğinde bir araya geldi

Altılı Masadaki siyasi partilerin Çivril İlçe Başkanları, Saadet Partisi İlçe Başkanı Zühtü Arslan ev sahipliğindeki toplantıda bir araya gelerek seçim çalışmaları ve seçim güvenliği konularını görüştü.

Millet İttifakı Çivril İlçe Başkanları, Saadet Partisi’nin ev sahipliğinde bir aya geldi. Toplantıda 2023 seçimlerine yönelik yapılacak çalışmalar ve seçim güvenliği değerlendirildi.

Birliktelik ve dayanışma vurgusu yapıldığı toplantı hakkında konuşan Saadet Partisi Çivril İlçe Başkanı Zühtü Arslan, “2023 Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine giderken ilçemizde genel başkanlarımızın aldıkları karar ve politikaları hane ziyaretleri yaparak hemşerilerimize iletiyoruz. Seçimlerde sandık güvenliği noktasında ortak hareket etme kararı aldık” dedi.

Toplantıda Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler ile ilgili partilerin yaptığı çalışmalar değerlendirilirken ülkenin içinde bulunduğu ekonomik durum, sorunlar ve vatandaşların şikâyetleri de ele alındı. Tüm ülkede olduğu gibi Çivril’de de enflasyon ve hayat pahalılığının vatandaşları zor durumda bıraktığını belirten ilçe başkanları kötü gidişat ve zam yağmurundan kurtuluşun güçlendirilmiş parlamenter sistem ve sistemin çıkaracağı Cumhurbaşkanı adayının kuracağı hükümet sayesinde olacağını belirtti.

İlçe başkanları toplantıların rutin halde devam etmesi kararını aldı.

Editör: Haber Merkezi