Ak Parti heyeti Çivril’de devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

AK Parti Grup başkan vekili Cahit Özkan Işıklı ’da yapılan Millet Bahçesi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Partisinin düzenlediği iftar programı için Çivril’e gelen Ak parti Denizli Milletvekili ve grup başkanvekili Cahit Özkan Çivril’de devam eden kamu çalışmaları hakkında bilgi aldı. İftar yemeği öncesi Işıklı’ya giden Özkan Millet Bahçesi alanında yetkililerden bilgi aldı.

Çivril programında AK Parti İlçe başkanı Halil Ertuğrul ve Belediye başkanı Niyazi Vural’dan yatırım ve çalışmalar hakkında bilgi alan Cahit Özkan Işıklı Millet bahçesine giderek çalışmaları yerinde inceledi. Çizme giyerek inşaat alanına giren Özkan ve beraberindekiler Millet Bahçesinin çalışma alanı ve tamamlanma süresi ile ilgili olarak şantiye sorumlusundan bilgi aldı. Çalışmalar ilgili olarak bir değerlendirme yapan Cahit Özkan “Çivril’imizde doğa harikası Işıklı Gölü’nde yapımı devam eden Millet Bahçesi çalışmaları yerinde inceledik. Su aynası ile birlikte 70 bin metre kare alan üzerine yapılacak olan Millet Bahçesi’nde Çocuk oyun alanları, tarihi tanıtım alanları, piknik alanları, cam köprü, kano kiralama alanları, manzara terası, millet kıraathanesi, ahşap teras, piknik alanları, kameriye alanı ve kamp alanları yer alacak. Hemşerilerimiz için durmadan yorulmadan çalışıyoruz” dedi.

Cahit Özkan’ın daha önceki Çivril ziyaretlerine katılan Çivril Kaymakamı Turan Soğukoluk’un son ziyarette olmaması gözlerden kaçmadı. Cahit Özkan’ın Çivril programında Beleidye başkanı Niyazi Vural, İlçe başkanı Halil Ertuğrul, Başkan yardımcısı Latif Selçuk, eski İlçe başkanı Mehmet Celep, AK parti ilçe yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Heyet incelemelerin ardından AK parti Çivril İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen Vefa İftar programına katıldı. MİLLET BAHÇESİ HAKINDA BİLGİ ALDI

Editör: Haber Merkezi