Milliyetçi Hareket Partisi Çivril İlçe Başkanı Lütfi Karaman, MHP’ye vermiş oldukları desteklerinden dolayı Çivril halkına teşekkür etti.

Çivril’in Denizli genelinde oylarını en çok arttıran ilçe olduğunu belirten Başkan Karaman, Cumhur İttifakının sandıktan zaferle çıktığını ifade etti.

Çivrillilerin Milliyetçi Hareket Partisi’ne göstermiş olduğu teveccühe teşekkür eden MHP İlçe Başkanı Lütfi Karaman, “14 Mayıs seçimlerine giderken Milliyetçi Hareket Partisi Çivril teşkilatı olarak milletvekili adaylarımız ile birlikte yoğun bir tempoda çalıştık. Tüm adaylarımız ve parti teşkilatımız Çivril genelinde tüm mahallelerde vatandaşlarla buluştu. Bunun sonuncunda da Milliyetçi Hareket Partisi olarak ilçe genelinde oylarımızı arttırdık. Cumhur ittifakı olarak hem Denizli’de hem de Türkiye genelinde zafere ulaştık. Bu zaferde büyük emeği olan vatan sevdalısı herkese başta da ülkü ocakları teşkilatımıza, partililerimize ve Çivril halkına tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

2018 seçimlerine oranla MHP’nin Çivril’de 21 sandıkta oyunu %100’den fazla artırdığına dikkat çeken başkan Karaman “Çivril genelinde 59 mahallede oyumuz artarken 21 mahallede bu artış %100’den fazla olmuştur. Çivril, Denizli’de oyunu en fazla arttıran ilçe oldu. Destek veren yanımızda yol yürüyen ve omuz veren herkese teşekkürler” dedi.

Editör: Haber Merkezi