MHP Çivril İlçe Başkanlığı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için bir mesaj yayınladı.
Yayınlanan mesajda şu ifadelere yer verildi:
‘Büyük Türk Milleti ve Türkiye Cumhuriyeti, 15 Temmuz 2016 tarihinde, şanlı Türk Ordumuzun içine sinsice ve haince yuvalanmış terör örgütü FETÖ mensupları tarafından ele geçirilmeye ve millet iradesi yok sayılarak, demokrasi ve istiklalimiz elimizden alınmaya kalkışılmıştır.
Vatan topraklarımıza göz diken ve işgale kalkışan yedi düvele, bu toprakların sahipsiz olmadığını her zaman gösteren aziz milletimiz, darbecilere karşı onurlu ve güçlü duruş sergileyerek, milli iradenin tecelligahı olan Türkiye Büyük Millet Meclisimize, demokrasimize ve devletimize sahip çıkmışlardır. Tehditler ve bombalama şeklinde sergilenen şiddet, Türk Milletinin çelikten iradesini kıramamış ve darbe girişimi başarısızlığa uğratılmıştır.
Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin kalkışmanın ilk dakikalarında ortaya koyduğu tavrı sayesinde MHP ve Ülkücü Hareketin devlet mekanizmasının sigortası, milletin hakiki koruyucuları olduğu bir kez daha anlaşılmıştır. Bunun da hakkını Türk milleti Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye teslim etmiştir. Sayın Genel Başkanımızın o karanlık gecedeki duruşu hainlere en büyük ders olmuş ve bu ülkede kimsenin bir daha darbe yapamayacağını anlamalarına vesile olmuştur.
15 Temmuz’da Türk milleti kazanmış ve Türkiye yeni bir tarih yazmıştır. Tankların önüne milli irade dikilmiştir. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin “12 Eylül’de bizim çocuklar kazandı diyorlardı. Çok şükür 15 Temmuz’da onların gayrimeşru çocukları kaybetti.” sözleri hain darbenin sonsözü olmuştur.
Bu duygu ve düşüncelerle; 15 Temmuz FETÖ hain saldırısına korkusuzca direnen, kanlarının son damlasına kadar mücadele ederek, destan destan büyüyen aziz Şehitlerimize Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. O karanlık ihanet gecesinde fedakârca, kahramanca, ardını önünü düşünmeden hainlerin karşısına dikilen gazilerimize ve Büyük Türk Milletine şükran ve saygılarımı sunuyorum.

Editör: Haber Merkezi