Çivril Belediyesi önceki dönem başkan yardımcısı Mesut Kaygısız daha önceden üstlenmiş olduğu Yeşil Çivril Belediyespor Başkanlığı koltuğuna yeniden oturdu.
Çivril Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevi nedeni ile Yeşil Çivril Belediyespor Başkanlığından istifa etmiş olan Mesut Kaygısız yeniden başkan oldu.
Yapılan Yeşil Çivril Belediye Spor Kulübü Derneği olağan Genel Kurul toplantısında yapılan seçimle yeniden başkan olan Mesut Kaygısız yönetimini şu isimlerden oluşturdu; Başkan Yardımcısı Hüseyin Özkurt, Sayman Süleyman avcı, Katip Ali Ergül, üye Ufuk Öztürk.
Yeşil Çivril Belediyespor’u yeniden yapılandırarak bir üst lige çıkarıp sonrasında daha büyük hedeflere yürüyeceklerini ifade eden Kaygısız; “Futbolu çok seviyorum. Yurt dışında da Türkiye’de de futbolla hep iç içe oldum. Başarının püf noktasının sağlam temellere dayandığını çok iyi biliyor ve sağlam temeli atmak için genç futbolcular yetiştirmeyi görev biliyorum.
İnşallah sezona iyi bir başlangıç yaparak yeniden seçildiğimiz başkanlık görevini layıkıyla yerine getirmenin gururunu hep birlikte yaşayacağız.
En büyük gücümüz taraftarımız. Taraftarsız maç tuzsuz yemeğe benzer. Taraftarımızın bizi yalnız bırakmayacağına inanıyorum. Allah utandırmasın.” dedi.

Mesut Kaygısız yeniden başkan
Editör: Haber Merkezi