Genel başkan Muharrem İnce önderliğinde çalışmalarına ara vermeden devam eden Memleket Partisi ilçe örgütlenmelerine devam ediyor.

MEMLEKET PARTİSİ ÖRGÜTLENMESİNİ SÜRDÜYOR

Denizli İl örgütünü kuran ve çalışmalarına başlayan Memleket Partisi ilçe örgütlenmeleri kapsamında Çivril’de faaliyetlerine devam ediyor. İlk ilçe örgütünü Buldan’da kuran Memleket Partisi, önümüzdeki günlerde ilçe başkanı ve yönetim kurulunu kamuoyuna açıklayacak. Çalışmalar ile ilgili olarak Memleket Partisi il başkanı Erhan Derici hedeflerini, Denizli’de örgütlenmedik ilçe, hatta mahalle bırakmamak! olarak tanımlayarak “Bu yorgun iktidardan da, bir türlü umut olamayan muhalefetten de ümidini kesmiş tüm vatandaşlarımızı Genel Başkanımız Sn. Muharrem İnce’nin önderliğindeki Memleket Partisi’ne davet ediyoruz” diyerek vatandaşlara çağrıda bulundu.

Seçimlerde başarılı olmanın ilk adımının örgütlenmeden geçtiğini ifade eden başkan Derici “Örgütlenme seferberliğinin ilk adımı olan Buldan’da ilçe başkanlığı görevini geçtiğimiz hafta Müjgan Köklü Sezmiş’e törenle teslim ettik. İktidar olmanın yolu çok iyi örgütlenmekten geçiyor. Biz de bunu en iyi şekilde yerine getirerek halkımıza umut olmak istiyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: Haber Merkezi