Çivril huzurevinde 100 yaşına giren Mehmet Zengin için doğum günü partisi verildi.

  • MEHMET AMCA 100 YAŞINDA

Huzurevi Müdürlüğü ve çalışanları tarafından düzenlenen doğum günü partisine huzurevi sakinleri katıldı.

Kendisi için düzenlenen programdan çok mutlu olduğunu ve emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyleyen Mehmet Zengin; “100 yaşına girdiğimi ben bile unutmuştum. Bana sabah haber verdiler. Böyle bir eğlence düzenlemişler benim için çok mutlu oldum. Balçıkhisar köyündenim. Dört yıldır Huzurevinde yaşıyorum. Burada olmaktan memnunum. Üç öğün yemeğimi veriyorlar, kıyafetlerimi değiştiriyorlar, yıkıyorlar. Rahatım yerinde, huzurluyum.

  • MEHMET AMCA 100 YAŞINDA

6 tane çocuğum var, beş erkek, bir de kız. 30 tane torunum var. Hanımı 3 sene önce kaybettim. Diyeceğim o ki hanım öldü, ışık söndü. Çocuklarıma yaş günüm olduğunu haber vermedim. Verseydim gelirlerdi.” Dedi.

Milli mücadelenin temellerinin atıldığı, devletin kuruluş ve kurtuluş tarihi ile yaşıt olduğunu söyleyen Mehmet Zengin; “Atatürk Dumlupınar’dan Ankara Polatlı’ya kadar gelmiş Yunanlıları burada durdurdu ve düşmanları denize döktü. Bu vatan kolay kazanılmadı. Birlik ve beraberlik çok önemli. Bir olacağız.” dedi.

  • MEHMET AMCA 100 YAŞINDA

Mehmet Zengin’e Huzurevi Müdürü Ali Yıldırımoğlu tarafından hediyesinin verildiği programda, doğum günü pastasının kesilmesinin ardından huzurevinde kalan yaşlılar çalan müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler.

Genç Çivril Gazetesi olarak bizlerde bir asrı geride bırakan Mehmet Zengin amcamıza sağlıklı, mutlu nice yaşlar diliyoruz.

Editör: Haber Merkezi