Okullara Yerel Seçim Arası! Tatil Kaç Gün? Okullara Yerel Seçim Arası! Tatil Kaç Gün?

Çivril Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı birinci birleşim birinci oturumu yapıldı.

Beş gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısında gündem maddeleri komisyonlara havale edilirken hiçbir meclis üyesinin gündem dışı konuşma yapmaması dikkatlerden kaçmadı.

Çivril Belediyesi Mayıs Ayı meclis toplantısı yapıldı. Başkan Niyazi Vural başkanlığında toplanan meclis son üç yılın en kısa süren meclis toplantısı olarak kayıtlara geçti. Seçim nedeniyle meclis üyelerinin partilerinin çalışmalarına katılacak olmasından dolayı 10 dakikada tamamlanan meclis toplantısının, birinci birleşim birinci oturumunda beş gündem maddesi görüşülmek üzere komisyonlara gönderildi.

Özdemirci mahallesinde Pazar yerine tuvalet yapılacak

Geçen haftalarda gazetemizde gündeme gelen Özdemirci Pazaryerindeki Tuvalet sorununa çözüm bulmak için Çivril Belediyesi pazaryeri yakınında bir parseli satın alarak tuvalet ve çok amaçlı bir kapalı alan yapacak. Sosyal alan olarak da hizmet veren ve düğün nişan, yemek gibi etkinliklerde kullanılan kapalı pazar yerinde tuvalet ve kapalı alan olmadığını belirten Özdemircililer geçen hafta gazetemiz aracılığı ile belediye başkanına seslenmiş ve tuvalet yapılmasını istemişti.

Özdemirci pazaryerine yakın bir alanda bulunan 175 metrekare arsanın satın alınarak üzerine tuvalet ve depo yapılması Mayıs ayı meclis gündemine alını. Mecliste görüşülen gündem Plan Bütçe Komisyonuna havale edildi.

Gündem maddelerinin komisyonlara havale edilmesiyle Mayıs Ayı meclis toplantısı birinci birleşim birinci oturumu tamamlandı. Meclis toplantısı ikinci birleşimi Cuma gün saat 10.00’da yapılacak.

Editör: Haber Merkezi