1980 yılında Ordu Mesudiye de öğretmenliğe başlayıp Şenel Arslan’la evlenip Çivril’e yerleştim. Bir kız bir oğlan 2 Çocuğum var.

Çivril İmam hatip lisesinde 20 yıl beden öğretmenliği yaptım. 13 yıl İlçe Spor Müdürlüğü görevini yürüttüm. 2013 yılında emekli oldum. Emekli olduktan sonra aktif siyasette yer aldım. MHP yönetim kurulunda görev aldım. Daha sonra istifa ederek İYİ Parti kurucu yönetim kurulu üyeliği ve akabinde arkadaşlarımın teveccühü ile de İYİ Parti Çivril meclis üyesi olarak seçimlere katıldım. Millet ittifakı olarak girdiğimiz 31 Mart 2019 yerel seçimlerinden bu yana da İYİ Parti Çivril Belediye Meclis Üyeliği görevinde bulunuyorum.

PARTİZANLIK YAPIYORLAR

İYİ Parti Belediye meclis üyesi olarak bize mecliste nasıl bir çalışma yapıldığından biraz bahseder misiniz?

İyi Parti olarak mecliste çok güzel çalışmalar yapılacak diye geldik. Belediye sadece rutin işlerini yapmakta, meclis toplantılarında verdiğimiz önergeler reddediliyor ve daha sonra bizim verdiğimiz önergeyi kendileri meclise getiriyorlar. Partizanlık yapıyorlar. Bir örnek verecek olursak İYİ Parti olarak meclise sunduğumuz Alparslan Türkeş isminin bir caddeye verilmesi önergemiz reddedilmiş ve bir kaç ay gibi bir süre sonra kendileri bu öneriyi meclise getirip oylamaya sunmuşlardır.

LAVANTA BAHÇESİNE ONAY VERDİK

Seçimlerden bu yana yaklaşık iki yıl geçti. Bu süreçte belediyenin yönetimini nasıl değerlendiriyorsunuz?

Bu güne kadar Çivril için yapılan bir çalışma görmedim diyebilirim. Seçim vaatleri arasında yer almasa da yaptıkları lavanta bahçesi var ona da biz İYİ Parti olarak destek vermiştik. Bunun dışında belediye rutin işlerini yapıyor.

BAŞKANIN DAHA ILIMLI VE YAPICI OLMASINI BEKLERİM

Belediye meclisi oturumlarında zaman zaman gerginlikler ve tartışmalar yaşıyorsunuz. Bu konuda ki görüş ve düşünceleriniz nelerdir?

Çivril Belediye meclisine yakışmayan gereksiz söz düelloları olarak görüyorum. Bu olayları bir eğitimci olarak meclisimize hiç yakıştırmıyorum. Belediye Başkanı Niyazi Vural’ın meclis başkanı olarak biraz daha ılımlı ve yapıcı olmasını beklerim.

ÖNERGELERİ REDDEDİP SONRA KENDİLERİ MECLİSE GETİRİYOR

Meclise hiç önerge verdiniz mi? Verdiyseniz konu neydi ve istekleriniz belediye yönetimince yerine getirildi mi?

Meclise, İlçe Stadyumu arkasındaki halısaha ve kafenin kiraya verilmesi için önerge vermiştim fakat reddedildi. Daha sonra kendileri oraları ihaleye verdiler.

Kızılcasöğüt Mahallesinde bulunan park ve bahçelerin bakım ve temizliği için bir önerge verdim.

Karabedirler yolu üzerinde bulunan çöp toplama merkezinin ormanı mahvetmesinden dolayı ve her an yangın tehlikesi arz etmesinden dolayı kaldırılması ve başka bir alana taşınması için önerge vermiştim. Ne yazık ki bu önergem de reddedildi.

Tren yolunda bulunan tarihi kantarın kırıldığını ve korumaya alınması gerektiği ile ilgili bir önerge verdim. Ne yazık ki kantar hala olduğu yerde çürümeye terk edilmiş ve parçaları kaybolmuş durumda.

ÇİVRİL HALKI BUNUN HESABINI SORACAKTIR

Son olarak halkımıza yönelik neler söylemek istersiniz?

Çivril halkının hak ettiği hizmetlerin bunlar olmadığını hepimiz görüyoruz ve bizzat yaşıyoruz. Bir sonraki seçimlerde Çivril halkının bunun hesabını soracağına ve hak ettiği yönetimi seçeceğine inanıyorum.

Hazırlamış olduğunuz Meclis Kürsüsü köşesinden dolayı sizi de tebrik ediyor ve bana da burada yer verdiğinizden dolayı teşekkür ediyorum.

Editör: Haber Merkezi