Çivril Belediye Meclisi özel gündem ile toplandı.

Çivril Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gündemi ile özel bir toplantı yaptı. Çocuklardan oluşan meclis, gündem maddelerini oylayarak karara bağladı.

MECLİS KÜÇÜK KARARLAR BÜYÜK MECLİS KÜÇÜK KARARLAR BÜYÜK MECLİS KÜÇÜK KARARLAR BÜYÜK

Meclis başkanı Elif Karabulut Başkanlığında toplanan Çivril Belediyesi çocuk meclisi istiklal marşının okunmasıyla başladı. Meclis Başkanı daha sonra gündem maddelerini okuyarak oylamaya sundu. Öğrencilerin oluşturduğu meclis gündeminde öğrenciler “ Ağaçlandırma yapılmasını ve Çivril’in daha yeşil bir ilçe haline getirilmesini, Çocuklar için oyun ve etkinlik alanları kurulmasını, Yollara parklara yaya yolu ve bisiklet yolu yapılarak uyarı işaretlerinin konulmasını, Aquapark yapılmasını, Okulların kütüphanelerine kitap yardımı yapılmasını, Sokak hayvanları için tedbir alınmasını, Kazılan yolların hızlı tamir edilmesini, ilçeye Sinema yapılmasını, Sokaklara yaya geçidi ve trafik ışıklandırması yapılmasını ve mahallelere Halı saha ve spor alanları yapılması ile Geleneksel Spor alanı inşaatının tamamlanması maddelerini oyladı.

Tüm maddelerin oy birliği ile geçtiği meclisin kapanış konuşmasını yapan Meclis Başkanı Elif Karabulut Belediye başkanı Niyazi Vural’a teşekkür ederek 29 – 30 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek 2’inci Çivril Çocuk Şenliğine tüm öğrencilerin getirilmesini ve öğrencilere şenlik alanından patlamış mısır ile pamuk şeker dağıtılmasını talep etti.

Çivril Çocuk Meclisi 2’inci toplantısı alınan kararların tutanağa geçirilmesiyle sona erdi.

Editör: Haber Merkezi