Gündem dışı konuşmaların oturumun önüne geçtiği toplantıda Koray Eren Başkan Yardımcısı Latif Selçuk’u onurlu siyaset yapmaya davet etti.

Çivril Belediyesi Mart ayı meclis toplantısı Başkan Niyazi Vural başkanlığında toplandı. Nuran şafak, Özkan avcı ve Elvan Çakmakçı’nın mazeretleri nedeniyle katılmadığı toplantıda İYİ partili Koray Eren yaptığı gündem dışı konuşma ile meclise damga vurdu. Başkan yardımcısı Latif Selçuk’a yönelik konuşan ve Latif Selçuk’un keyfi uygulamalarını eleştiren Koray Eren siyasette seviyenin düştüğünü iddia ederek “onurlu siyaset tercihimdir” dedi.

Çivril belediyesi Mart ayı meclis toplantısı Belediye meclis toplantı salonunda yapıldı. Üç gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda gündem dışı söz alan grup başkan vekilleri 8 Mart Dünya Kadınlar günün kutlayan mesaj konuşmalarını yaptı. Kutlamaların ardından söz alan İYİ parti Grup Başkan vekili Koray Eren Başkan yardımcısı Latif Selçuk’un basına verdiği demeçte halkı yanıltıcı söylemlerde bulunduğunu belirterek “Başkan yardımcısı latif Selçuk belediyeyi babasının malı gibi gördüğü için keyfe keder çalışmalara imza atıyor. Yaptığı yanlışları söyleyince de AK parti gençlik kollarından mesajla destek ve yardım istiyor. İYİ parti ve Koray eren olarak bizim tercihimiz onurlu ve dürüst siyasetten yana. Çivril’in menfaat ve çıkarları bütün şahıs ve partilerin çıkarlarından üstündür. Bize oy verenler Çivril’in hakkını savunmamız için verdi” dedi.

Yapılan gündem dışı konuşmaların ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Görüşülen gündem maddelerinin oylanması ve karar bağlanması ile meclis toplantısı sona erdi.

Editör: Haber Merkezi