Denizli Büyükşehir Belediyesi yapması gereken ana yolları yaptı ama Çivril Belediyesinin yapması gereken ara sokaklarımıza henüz dokunulmadı diyen mahalleli; “Özdemirci Mahallemizin asfalt yolları çok güzel oldu. Mahalle ara sokaklarına ise henüz bir taş bile konulmadı. Şimdiye kadar yolların tozunu ciğerlerimize çektik şimdi ise önümüz kış yolların çamurunu çekeceğiz. Şimdiden kara kara düşünüyoruz kışın çekeceğimiz çileyi. Tek istediğimiz insanca bir yaşam ama ne yazık ki bu bizim mahallemize çok görülüyor.”dedi.
Özdemirci Mahallesinin yollarının taş döşenmesini beklediklerini belirten mahalleli, “Çivril’de bir çok mahallenin yolları taş döşenmeyi bekliyor. Ama ne yazık ki bu konuyla ilgili herhangi bir çalışma söz konusu değil. Yağmur yağdığında sayın başkanımız Niyazi Vural’ı mahallemize davet ediyoruz. Sokaklarda yürürken yada karşıdan karşıya geçerken yaşadığımız rezilliği kendisinin görmesini isteriz. Gözden ırak olan gönülden de ırak olurmuş biz de Çivril’e uzak olduğumuz için akıllara pek fazla gelemiyoruz.”ifadelerini kullandı.
İYİ Parti Çivril İlçe Başkanı Elvan Çakmakçı ve İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Koray Eren Özdemirci Mahallesini ziyaret etti.
İYİ Parti Çivril yönetim kurulu üyesi Özdemircili Adnan Dağal eşliğinde mahalleyi gezen Çakmakçı ve Eren, “Yolların durumu gerçekten çok kötü. Mahalle sakinleri Çivril Belediyesinden bir an önce yollarına kilit parke döşenmesini istiyor. Mahallelinin sorunlarını dinledik. İsteklerini not ettik önümüzdeki Belediye Meclis toplantısında bu konuları dile getireceğiz.” ifadelerini kullandı.

MAHALLELİ KARA KARA DÜŞÜNÜYOR MAHALLELİ KARA KARA DÜŞÜNÜYOR
Editör: Haber Merkezi