Spor-Toto Bölgesel Amatör Lig 7.Grup’ta Çal Belediyespor’un golcü futbolcusu Ali Rıza Gündüz, maç öncesi sevgilisine evlilik teklifinde bulundu, olumlu yanıt aldı ve bu moralle 2 gol atmayı başardı. Çal Garası, Burdur temsilcisi Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’ni 4-1 mağlup etti.

BAL 7.Grup’ta zor bir süreçten geçen Çal Belediyespor, hafta sonu sahasında Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’ni konuk etti. Maç öncesi Çal Garası’nın golcü oyuncusu Ali Rıza, Lüleburgaz’da muhasebecilik yapan Sinem Başaran’a evlilik teklifinde bulundu. İki takım oyuncularının alkışlarla ve çiçeklerle destek verdiği evlilik teklifi anında, tribünlerden de alkışlar yükseldi.

Sinem Başaran, golcü oyuncuya “Evet” yanıtını verdi. Ardından maç başladı. Ali Rıza, takımının ilk 2 golünü attı. Daha sonra İsmail ve Cihat’ta birer gol attı ve Çal Garası maçı 4-1 kazandı.

Maçın ardından açıklama yapan Ali Rıza, “Takımımız zor bir süreçten geçiyordu. Bu galibiyet ilaç gibi geldi. Böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Çal Garası, en kısa zamanda üst sıralara tırmanacaktır. Bizim de düğünümüz 2020 yılında Lüleburgaz’da olacak” dedi.

Editör: Haber Merkezi