“Satanlardan, kaçanlardan, korkanlardan, dönenlerden, yılanlardan, yorulanlardan, ilk sallantıda yoldan sapanlardan olmadık, bundan sonra da olmayacağız diyerek Sosyal medyada paylaşım yapan (MHP) Milliyetçi Hareket Partisi Çivril İlçe Başkanı Lütfi Karaman.

“Ülkücü yaşadık, ülkülerimizi fazilet ve fedakârlık ruhuyla yaşattık.”

Milliyetçi Hareket Partisi Çivril teşkilatı 3 otobüs bir minibüs ile Manisa mitingine katıldı.

MHP İlçe Teşkilatı ve MHP’ye gönül vermiş çok sayıda vatandaş, Manisa’da Devlet Bahçeli’nin katılımıyla gerçekleştirilen ‘2023’e Doğru Aday Belli Karar Net’ mitingine katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Çivril İlçe teşkilatı ilçe Başkanı Lütfi Karaman önderliğinde, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımıyla 23 Ekim 2022 Pazar gün Manisa Cumhuriyet Meydan’ında gerçekleştirilen “2023’e Doğru Aday Belli, Karar Net” mitingine katıldı. Yaklaşık 200 kişilik MHP kafilesi Çivril Cumhuriyet Meydanından hareket eden üç otobüs ve bir minibüs ile Manisa’da düzenlenen miting için öğlen saatlerinde yola çıktı.

MHP Çivril İlçe Başkanı Lütfi Karaman, miting sonrası yaptığı açıklamada MHP Çivril İlçe teşkilatı olarak güçlü ve büyük Türkiye için gece gündüz göreve hazır olduklarını belirterek “bugün yapılan mitinge Çivril’den katılan ve destek veren tüm vatan sevdalısı kardeşlerime, büyüklerime teşekkür ederim. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla 2023’e Doğru “Aday Belli Karar Net” temalı Manisa mitingimiz büyük bir katılım ile gerçekleşmiştir. Ülke sevdalıların adayı belli kararı net. MHP Çivril teşkilatı olarak büyük Türkiye için üzerimize düşen ne olursa yapmaya gece gündüz hazırız” dedi.

Editör: Haber Merkezi