Çivril’de temizlik işleri ve park bakımlarında zafiyet var.

CHP Grup Başkan Vekili Semih Dere Çivril belediyesi sorumluluğu altındaki parkların bakımsızlık ve ilgisizlikten kuruduğuna dikkat çekerek “Çivril de vatandaşların en şikayetçi olduğu konu mevcut yeşil alanların korunamaması, Belediyemizin temizlik zafiyetleri ve yeni yeşil alanların oluşturulamaması olunca bu mevcut durumla tezat olan haber oldukça dikkat çekici” dedi.

KURUYAN PARKLARI BAKIMLI GİBİ GÖSTERİYORLAR KURUYAN PARKLARI BAKIMLI GİBİ GÖSTERİYORLAR KURUYAN PARKLARI BAKIMLI GİBİ GÖSTERİYORLAR KURUYAN PARKLARI BAKIMLI GİBİ GÖSTERİYORLAR KURUYAN PARKLARI BAKIMLI GİBİ GÖSTERİYORLAR KURUYAN PARKLARI BAKIMLI GİBİ GÖSTERİYORLAR KURUYAN PARKLARI BAKIMLI GİBİ GÖSTERİYORLAR

Çivril Belediyesinin temizlik işleri ve park bakım konusunda yetersiz olmasının kabul edilemez olduğunu belirten CHP Grup Başkanvekili Semih Dere yetersizliğin Denizli gazetelerinde sipariş haberlerle kapatılmaya çalıştığını belirtti. Meclis toplantılarında parklarda yaşanan sıkıntıları defalarca dile getirdiklerini ancak başkan Niyazi Vural’ın muhalefetten gelen önerileri dikkate almadığını belirten Dere “ özellikle ilçe merkezindeki temizlik sorunu ve parklarda yaşanan sıkıntıları defalarca dile getirmemiz bazı yerlerde sıkıntı oluşturmuş ki bu tür haberler yaptırma gereği duyulmuş” dedi.

AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ

Geçtiğimiz hafta Denizli gazetelerinde bir haber yayınlandı. Başlıkları farklı olsa da aynı fotoğraflar ve haber içeriğiyle yayınlanan bu bülten haber Çivril’de halkın ortak kullanımına açık tüm alanları temiz, sağlıklı ve bakımlı hale getiren Çivril Belediyesi çalışmalarını anlatmaktaydı. Vatandaşların memnuniyetini dile getirdiği iddia edilen haberde Çivril Belediye Başkanının vatandaşlarımıza yapılan hizmetleri korumalarına yönelik çağrısıyla son buluyordu.

Çivril de vatandaşların en şikayetçi olduğu konu mevcut yeşil alanların korunamaması, Belediyemizin temizlik zafiyetleri ve yeni yeşil alanların oluşturulamaması olunca bu mevcut durumla tezat olan haber oldukça dikkat çekiciydi.

Anlaşılan o ki meclis toplantılarında defaten dile getirilen park bahçelerimizin bakımsızlığı, otla kaplanmış kimi kaldırımlarımızın durumu, Bayraktepe ve Ahmetcik Mesire alanlarının durumu, kentin giriş ve çıkışlarında ve mahalle aralarında yer alan moloz yığınları, dikemediğimiz ağaçlar gibi konular bir yerlerde rahatsızlık oluşturmuş ve böyle bir habere ihtiyaç hissedilmiş.

Çivril’e bayramdan bayrama, kutlamadan kutlamaya gelip vatandaşların gözünden Çivrili göremeyenler için etkili bir haber olsa da, haberde yer alan fotoğrafların çekildiği alanın hemen yanında bulunan süs havuzunun mevcut durumuna bakanlar söylediklerimizin önemini ve durumun vahametini gayet iyi anlayacaklardır.

Çivril Belediye Başkanımıza yapabileceğimiz en iyi tavsiye, algı operasyonlarını bir kenara bırakıp Çivril için hiç zaman kaybetmeden icraata geçmesidir.

Editör: Haber Merkezi