16 ilçede kongrelerini tamamlayan İYİ Parti Çivril İlçe kongresini de tamamladı. Mevcut başkan Gökhan Özen kongrede aday olmazken, kongreye tek liste ile katılan Koray Eren yeni başkan seçildi.

KORAY EREN ÇİVRİL İYİ PARTİ BAŞKAN SEÇİLDİ KORAY EREN ÇİVRİL İYİ PARTİ BAŞKAN SEÇİLDİ KORAY EREN ÇİVRİL İYİ PARTİ BAŞKAN SEÇİLDİ

İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı koordinesinde yürütülen ilçe kongreleri kapsamında Çivril İlçe Teşkilatı yeniden şekillendi. Vali Recep Yazıcıoğlu konferans salonunda yapılan kongreye İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, İl Başkanı Raziye Akışık, Merkezefendi Belediye başkan yardımcısı Fatih Coşkun, İYİ Parti İl yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti İlçe başkanları, CHP İlçe başkanı bedri Ataş, CHP’li Belediye meclis üyeleri, Saadet Partisi Çivril İlçe Başkanı Zühtü Arslan ve çok sayıda davetli ile partili katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başlayan kongrede divan seçiminden sonra önceki yöneyimin faaliyet ve mali raporları ibra edilmesinin ardından konuşan İlçe başkanı Gökhan Özen 4 aylık ilçe başkanlığı sürecinde partiye 200’e yakın yeni üye kazandırdıklarını belirterek yeni yönetim ve ilçe başkanına başarı diledi.

Gökhan Özen’in konuşmasından sonra İl Başkanı Raziye Akışık ve İYİ parti Milletvekili Yasin Öztürk kısa birer konuşma yaparak kongrenin Çivril ve Denizli için hayırlı olmasını dilediler.

Kongreye tek liste ile başkan adayı olarak giden başkan adayı Koray Eren’de yaptığı konuşmada İYİ partinin Türkiye’nin umudu olduğuna dikkat çekerek “25 Ekim 2017 de Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda, Türk milliyetçilerinin izinde, bayrağını seven her Türk evladının Genel başkanımız Meral Akşener önderliğinde kurduğu partidir İYİ Parti.

AKP nin en güçlü olduğu dönemde iyi parti ile karşısına çıkan liderimiz Meral Akşener ülkenin milli değerler ile nasıl yönetilmesi gerektiğini cesaretle haykırdı.

Sizde Çivril den liderinize destek verdiniz sahip çıktınız, yanlışa yanlış hırsıza hırsız dediniz. O günden bugüne cesaretle mücadele ettiniz İYİ parti ailesini büyüttünüz.

Türk Milliyetçiliğini ayaklar altına almaya kalkanların karışışında Türk Milliyetçiliğini yeniden dirilttiniz. 2023 de iyi parti ile Türkiye’yi yeniden lider ülke olacak. Bu sizin desteğinizle olacak. Büyük Türkiye güçlü Türkiye için az kaldı.

Bu güne kadar bayrağı buraya getiren tüm başkanlarımıza yönetimlerine sonsuz teşekkürler.

Bundan sonra bayrağı biz bir adım daha ileriye götürmeye gayret edeceğiz.

İYİ parti ne kadar güçlü olursa ülkemiz ranttan menfaatten o kadar çabuk kurtulur.

Her bir üyemiz kurtuluş savaşında cephede savaşan askerdir. Bugün daha büyük bir kurtuluş savaşı veriyoruz.

O yüzden hep birlikte çalışacağız

İyi parti ailesinde siyaset rant için yapılmaz, İyi partide hiç kimse koltuk için uğraşmaz, İyi parti demek ülke demek, İyi parti demek hizmet demek.

Ülkenin geldiği durum ortadadır. Vatandaşın alım gücü iyi parti ekonomi kadroları ile yükselecek. Türk tarımı iyi parti tarım politikaları ile ayağa kalkacak. İlçemizin sorunları saymakla bitmiyor. Tarımsal sulamada ki sıkıntılar, Tarım ürünlerimizin değerinde satılamaması, Eğitimde başarıda Denizli’nin 19 ilçesi arasında 13. Sırada olmamız ve vatandaşımızın belediye hizmetlerinden eşit ve adil bir şekilde yararlanamaması.

İyi parti iktidarında ilçe genelinde kapalı sistem sulamaya geçilecek çiftçilerimiz kazanacak, ülke kazanacak. Hedefimiz eğitimde başarıda 19 ilçe arasında ilk 3.

Belediye hizmetleri konusuna gelince. Denizli büyükşehirden Çivril’in hakkını alamayan bir başkan ve onun eseri bir yönetim. Tamir edilmeyen yollar araçları hurdaya çeviriyor, parklar kurudu. Çöpler bir mahallede her gün toplanırken diğer mahallede haftada bir toplanıyor. Belediyede ki sıkıntı camız sütünü peynir mi yapalım kaymak mı? Karar veremedik. Başkana sorsan 21. Yüzyıl belediyeciliği yapıyor.

  1. Yüzyıl belediyeciliğini biz yapacağız. Her mahalleye eşit ve adaletli hizmeti biz götüreceğiz. 2024 de Çivril belediyesine iyi parti bayrağını dikeceğiz.

Kooperatif kurulmasında öncü olacağız.

Çivril çiftçisinin ürettiği elma ve şeftali iyisinden çürüğüne kadar kooperatifin belirlediği fiyatlarla satılacak.

Çiftçimiz kazanacak, Çivril esnafı kazanacak.

Çivril’in sorunlarını mecliste dile getiren çözüm bulmak için varını yoğunu ortaya koyan Denizli’nin sesi ve Çivril’imizin gururu vekilimiz Sayın Yasin Öztürk’e de ilçem adına teşekkür ediyorum.

Son olarak; Başbuğ Alparslan Türkeş diyor ki; Her kim ki Türk’e, Atatürk’e düşmandır, Biliniz ki onlar Malazgirt’te İstanbul’un fethinde, Çanakkale’de, istiklal harbinde mağlup ettiklerimizin Anadolu’da kalmış tohumlarıdır.

Saygı ve sevgilerimle…” dedi.

Konuşmaların ardından delegeler oy kullanmaya başladı. Koray Eren ve yönetimi kongreye katılan Delegelerin tamamının oyunu alarak yönetime seçildi.

Editör: Haber Merkezi