Çivril’de ziyaretlerde bulunan İYİ Parti Yasin Öztürk, İYİ partinin her zaman halkla içe içe olduğunu belirterek “Biz sadece seçim zamanı değil her zaman buradayız” dedi.

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk meclis çalışmalarına verilen arada seçim bölgesini ziyaret etti. Denizli’de parti faaliyetlerine katılan Öztürk Denizli programının son gününde memleketi Çivril’e geldi. İYİ parti İlçe başkanlığında partili ve hemşerileriyle bir araya gelen Öztürk burada bir süre vatandaşlarla sohbet etti. Meclis çalışmaları ve Ankara gündemi ile ilgili olarak partilerle bilgi veren Yasin Öztürk Çivril’de yapılan ve devam eden çalışmalar hakkında da bilgi aldı.

Çivril programının ikinci etabında mahalle ziyaretleri yapan Yasin Öztürk İlçe yöneticileri ve beraberindekilerle Koçak ve Kocayaka mahallelerini ziyaret etti. Mahallelerde kahvehanelerde vatandaşlarla bir araya gelen Yasin Öztürk vatandaşların özellikle tarım ürünlerinde artan girdi maliyetleri ile ilgili sorunlarını dinledi.

Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Öztürk, İYİ Parti olarak her zaman üretenin yanında olduklarını belirterek “İYİ parti çiftçinin ve üreticinin ülke ekonomisi için katkısının faydasının bilincinde. İnşallah iktidarımızda çiftçi ve üretici korkmadan ürününü yatiştirip değerinde satıp emeğinin karşılığını alacak” dedi.

Köy ziyaretlerinin ardından sebze pazarına giden Öztürk burada da esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Editör: Haber Merkezi