Evinde oynadığı Kızılcabölük spor maçında çıkan olaylar nedeniyle Kıralan Demirpsor’a ceza yağdı.

Bölgesel Amatör Lig 9’uncu grupta Kıralan Demirspor ile Kızılcabölükspor arasında oynanan ve çıkan olaylar nedeniyle yarıda kalan karşılaşmanın cezaları belli oldu. Amatör Futbol Disiplin Kurulu (AFDK) iki kulübe para cezası verirken oyundan atılan futbolculara da ceza yağdı.

Maçın hakemine yaptığı itirazların ardından oyundan atılan Çivril Kıralan Demirspor Teknik Sorumlusu Mehmet Ali Sevil, hakaret içeren söylemleri nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı madde 41/1-c uyarınca 2 maç ve sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı madde 36/1-c uyarınca 1 maç olmak üzere toplamda 3 maç soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı uygulanmasına karar verildi.

Kıralan Demirspor’un tecrübeli futbolcusu takım kaptanı Fatih Yiğen’e kavgaya karışması nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı madde 45-a uyarınca takdiren ve teşdiden 4 resmi müsabakadan men cezası verildi. Yine Kıralan Demirsporlu futbolculardan Mahir Kabasakal ve Selçuk Öztürk’e 3 maç men cezası verilirken Beytullah Daşer’e ise 1 maç müsabakadan men cezası verildi.

Kıralan Demirspor takım yöneticisi Hasan Oruçhan’a ise sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı madde 36/1-b ve madde 13 uyarınca 45 gün hak mahrumiyeti cezası ile birlikte 10000 TL para cezası verildi.

Kızılcabölükspor’da oyundan atılan futbolculardan Cihan Kotil’e kavgaya karışması nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı madde 45-a uyarınca takdiren ve teşdiden 4 resmi müsabakadan men cezası verildi.

Yine oyundan atılan Kızılcabölüksporlu futbolculardan Ahmet Erol ve Samet Akın’a ise kavgaya karışması nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı madde 45-a uyarınca 3 resmi müsabakadan men cezası verildi.

Editör: Haber Merkezi