Çivril’de ana yol üzerinde açılan ve aylardır kapatılamayan çukur tehlike saçıyor.

Çivril Yukarı mahalle Atatürk Caddesi üzerinde açılan bir çukur mahalle sakinlerini ve yolu kullananlar için büyük tehlike oluşturuyor. Etrafında hiçbir uyarı işareti olamayan çukurun kim tarafından ve neden açıldığı ise bilinmiyor.

Çukurun yaklaşık 3 ay önce açıldığını belirten mahalleli birileri gelmiş yolun kenarına yaklaşık 1 buçuk metre derinliğinde bir metre çapında çukur açmış gitmiş. Ne olduğunu, kimin neden açtığını ne zaman kapatılacağını bilen de yok. Üç aydır çukur öylece duruyor. İlk zamanlar emniyet şeridi ile etrafı kapalıydı zamanla eskiyen şeritler kopunca çukurun etrafında ikaz ve uyarı işareti kalmadı. Havaların da ısınmasıyla çocuklar hep yollarda Allah muhafaza kötü bir olay yaşanmadan çukurun kapatılmasını istiyoruz” dediler.

Çukurun fırınlara giden yol köşesinde olduğuna dikkat çeken bazı sakinlerde “özellikle Ramazan ayında fırınlara giden gelen yaşlı insanlar bu yolu kullanıyor. Yolun her iki tarafında da fırın var yolu kullananlar en ufak bir dalgınlıkta istenmeyen kazalar yaşayabilir. Bir an önce çukurun kapatılmasını istiyoruz” diyerek yetkililere seslendi.

KİMİN AÇTIĞI BELLİ OLMAYAN ÇUKUR TEHLİKE SAÇIYOR KİMİN AÇTIĞI BELLİ OLMAYAN ÇUKUR TEHLİKE SAÇIYOR
Editör: Haber Merkezi