Çivril’in Sarıbeyli Mahallesi kavşağında traktörle otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir kişi olay yerinde hayatını kaybederken ağır yaralanan bir kişi de Çivril Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre dün gece yarası Çivril istikametinden Denili istikametine doğru giden sürücüsü Adem A. idaresindeki 20 L 6810 plakalı tarım aleti takılı traktör Sarıbeyli kavşağını geçtikten sonra aynı istikametten gelen 07 ACT 535 plakalı aracın arkadan çarpması sonucu trafik kazası meydana geldi. Traktör arkasında takılı bulunan pancar söküm makinesine sağ arka taraftan çarpması ile meydana gelen kazada 07ACT535 otomobilde bulunan Muhammet Ö. olay yerinde hayatını kaybederken otomobildeki diğer kişi Doğan O. ise olay yerine gelen ambulansla ağır yaralandı.

Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle bir süre yol trafiğe kapatıldı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı Doğan O. ambulansla Çivril Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Çıtak Jandarma bölgesinde gerçekleşen olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaza sırasında iki şahsında otomobilden fırlamasından dolayı otomobil sürücüsü henüz tespit edilemezken traktörde yeterli uyarı ve ikaz işaretlerinin olmadığı bildirildi.

Editör: Haber Merkezi