Köy ve mahalle ziyaretlerine devam eden Kaymakam Hasan Akbulut Hamam mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Mahalleye yapılan kültür merkezinde Roman vatandaşlarla bir araya gelen kaymakam Hasan Akbulut daha sonra kahvehaneye geçerek mahalle sakinleri ile sohbet edip istek ve taleplerini dinledi.

Göreve başladıktan sonra mahalle ve kurum ziyaretlerine başlayan Çivril kaymakamı Hasan Akbulut son olarak roman vatandaşların yoğun olarak yaşadığı Hamam mahallesini ziyaret etti. Mahallede yapımı tamamlanan Sosyal Dayanışma Merkezinde (SODAM) incelemelerde bulunan kaymakam Akbulut daha sonra roman vatandaşlarla bir araya gelerek burada kurslara devam eden vatandaşlarla bir süre sohbet etti. SODAM ziyaretinden sonra mahalle kahvehanesine geçen kaymakam ve beraberindekiler bir süre kahvehanede vatandaşlarla sohbet ederek mahallenin ihtiyaç ve beklentileri hakkında vatandaşlardan bilgi aldı. Ziyarette kaymakamlık makamının kapısının her zaman açık olduğunu belirten kaymakam Akbulut, vatandaşları çay içemeye davet etti.

Kaymakam Hasan Akbulut’un Hamam mahallesi ziyaretinde İlçe Jandarma komutanı Jandarma Ali Çolak, İlçe Emniyet Müdürü Asım Kayacı ve mahalle muhtarı Ahmet Şankaynağı’da hazır bulundu.

Editör: Haber Merkezi