Kaymakam Hasan Akbulut, esnaf ve köy ziyaretlerine devam ediyor.

Günlük çalışma rutini dışında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Akbulut, İğdir mahallesini ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti, sorunlarını dinledi.

Kaymakam Hasan Akbulut mahalle gezileri kapsamında İğdir mahallesini ziyaret etti. Muhtar Sadettin Özel tarafından karşılanan kaymakam Akbulut köy konağında muhtar ve ihtiyar heyeti ile sohbet ederek köy hakkında bilgi aldı. Daha sonra köy kahvesinde vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Hasan Akbulut vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

Kahvede vatandaşlarla yaptığı sohbette vatandaş odaklı hizmet anlayışı ile hareket ettiklerini dile getiren Akbulut “Vatandaşlarımızın refah ve mutluluk içinde hayatlarını sürdürebilmeleri için çalışıyoruz. Köy gezilerimizi sürdürerek, sorunlarını yerinde tespit edip, çözüm üretmeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın kamu hizmetlerine en hızlı şekilde ulaşabilmeleri ve sorunlarını ilgili birimlere aktarabilmeleri için samimi ortamlarda gerçekleşen ziyaretlerin çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Zaman zaman köylerde sizlerle bir araya gelmeye çalışacağız ama sizleri her zaman bekliyoruz kapımız sonuna kadar açık” diye konuştu.

Kaymakam Hasan Akbulut, daha sonra İğdir köy ilkokul binasının yerini inceleyerek muhtardan okul ve köyün öğrenci durumu hakkında bilgi aldı. Kaymakam Akbulut son olarak Paltaoğlu konağına giderek konak hakkında muhtarla istişarelerde bulundu.

Çivril Kaymakamı 5 Çocuğun Son Anda Kurtulduğu Eve Gitti! Çivril Kaymakamı 5 Çocuğun Son Anda Kurtulduğu Eve Gitti!

Köy muhtarı Sadettin Özel kaymakam Hasan Akbulut’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Çivril’de esnaf ve vatandaşla sürekli bir araya gelen kaymakamımızın bizleri ziyaret etmesi sorun ve isteklerimizi dinlemesi, köy kahvemizde çay içerek taleplerimize yerinde çözüm üretmesi çok sevindirici. Köyümüzde bizleri ziyaret eden kaymakamımıza çok teşekkür eder çalışmalarında kolaylıklar dilerim” dedi.

Editör: Haber Merkezi