İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Koray Eren, Azerbaycan Ermenistan sınır hattında, Ermeniler tarafından sivil halkı hedef alan hain saldırıyı kınadı.

Partisi adına Çivril Belediyesi Ekim ayı Olağan Meclis toplantısında konuşan Eren şunları kaydetti;

“27 Eylül 2020 günü sabah saatlerinde Azerbaycan Ermenistan sınır hattında, Ermeniler tarafından başlatılan ve sivilleri hedef alan hain saldırılar olmuştur.

90’lı yılların başında hukuksuzca işgal edilen topraklar kadim Türk yurdudur. Kadim Türk yurdu Karabağ’ı Asala ve pkk terör örgütünün yuvası haline getiren Ermenistan, sürekli tacizkar tutumunu tekrar etmektedir. Kardeş Azerbaycan ise vatan topraklarını savunmak için meşru müdafaa hakkını kullanarak gerekli cevabı silahlı kuvvetler ile birlikte vermiştir. AZERBAYCANIN HER ZAMAN YANINDAYIZ. AZERBAYCAN BAYRAĞIDA BİZİM BAYRAĞIMIZDIR. “KARDEŞ AZERBAYCAN’IN YANINDAYIZ”

2009 DA BURSA DA TÜRKİYE İLE ERMENİSTAN ARASINDA OYNANA MİLLİ MAÇIN OYNANACAĞI STADYUMA AZERBAYCAN BAYRAKLARININ STADA SOKULMAMASINA O DÖNEM SESSİZ VE TEPKİSİZ KALIP SADECE İZLEMEKLE YETİNENLERİN KARDEŞ AZERBAYCANA DESTEK AÇIKLAMALARI YAPMALARIDA GARİPTİR.

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ‘’ TÜRK BİRLİĞİ’NİN BİR GÜN HAKİKAT OLACAĞINA İNANCIM TAMDIR. BEN GÖRMESEM BİLE GÖZLERİMİ DÜNYAYA ONUN RÜYALARI İÇİNDE KAPATACAĞIM.’’ demiştir.”

Editör: Haber Merkezi