Çivril Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Zeki Karahan, birlikte görev yapacağı yönetim kurulunu düzenlediği toplantıyla tanıttı. Çivril esnafına daha iyi hizmet edebilmek için göreve talip olduklarını belirten Karahan, “arkadaşlarımızla birlikte Çivril esnaf kardeşlerimiz için en güzelini en iyisini yapmaya talibiz.” dedi.

Düzenlediği toplantı ile yönetim kurulu üyelerini basın ve kamuoyuna tanıtan başkan Zeki Karahan oluşturacakları yeni yönetimle birlikte esnafa daha hızlı ve kaliteli hizmet vermek için çalışacaklarını ifade ederek “dinamik ve genç bir yönetim oluşturduk. Yönetimimizde deneyimli ve uzun yıllar odada hizmet etmiş arkadaşlarımızla birlikte dinamik genç kardeşlerimiz de var. Amacımız deneyimli arkadaşlarımızın tecrübelerini genç kardeşlerimizin enerjisi ile birleştirerek Çivril esnafına daha hızlı ve kaliteli hizmeti sunmak olacak.” dedi.

SAYGIYLA ANIYORUZ

Eski başkan Ertuğrul Mutlu’yu özlem ve saygı ile andıklarını kaydeden Karahan, “Başkanımız rahmetli Ertuğrul Mutlu ile uzun yıllar birlikte çalıştık. Birlikte deneyimler elde ettik. Çalışmalarımız her zaman saygı, sevgi ve hoşgörü içerisinde olmuştur. Biz de yeni yönetimimiz ile aynı saygı ve sevgi içerisinde olacağız. Bu vesileyle Ertuğrul Mutlu başkanımızı rahmetle anıyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” İfadelerini kullandı.

GÜÇLÜ VE DİNAMİK BİR ODA

Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte güçlü ve dinamik bir Esnaf odası oluşturmak için yola çıktıklarını belirten Zeki Karahan, “üyelerimizin sektör ve meslekleri ile ilgili karşılaştıkları sorunlara hızlı ve akılcı çözümler üretmek, kendini geliştirmek isteyen esnaf kardeşimize destek vererek yanında olmak, en önemlisi birlik ve dirlik içinde olan güçlü bir oda oluşturmak için yönetime talip olduk. Bize güvenen destek veren tüm esnaf arkadaşlarıma, yönetim kurulunda yer alan bize inanan tüm kardeşlerime ve büyüklerime teşekkür ediyorum. Güçlü ve dinamik kadromuzla seçim için hazırız.” dedi.

YÖNETİM KURULU KADROSU

Çivril Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkan adayı Zeki Karahan’ın yönetim kurulu üyelerinde şu isimler yer alıyor:

ZEKİ KARAHAN

NUSRET ŞERBETÇİ

ATALAY ERKEN

İSMAİL KUZU

GÜRBÜZ ÇİFTÇİ

ŞEREF CİRİT

CELAL KADRİ TORT

HASAN KARAARSLAN

YASİN GÖKTAŞ

MEHMET YÜKSEL BOZAN

ALAADDİN TANRIKULU

ÖMÜRAY CİRİT

NEJMİ ÜNAL

MURAT MUTLU

Editör: Haber Merkezi