Miryokefalon Zaferi kutlamaları tören alanı yolu üzerinde bulunan çöplüğe şaşkınlığını dile getiren CHP Çivril Belediye Meclis Üyesi Tunay Yazıcı “Karabedirler yolu tamam şimdi sıra Işıklı yolunda mı?” dedi.

Uzun yıllardır ilk kez akan küfi çayı ile birlikte çöpün suyla birlikte tarlalara kadar ilerleyip halk sağlığını da olumsuz yönde etkileyebileceğini kaydeden Yazıcı; “Buraya geldik ve Küfi çayımızın yeniden aktığını görmenin mutluluğunu yaşarken gördüğümüz manzara karşısında tüylerimiz ürperdi. Akan su ile birlikte çöpler de taşınıyor. Küfi çayını kirleten çöplük halk sağlığı ile oynuyor. Karabedirler yolunu çöpten kurtaramazken şimdi sıra Işıklı yoluna mı geldi?” dedi.

ZAFERE GİDEN YOL ÇÖPLÜK MÜ YAPILDI?

Geçtiğimiz yıl düzenlenen Miryokefalon Zaferi kutlama tören alanına atıfta bulunan Yazıcı; “Sayın başkanımızın büyük bir titizlikle hazırlamış olduğu Miryokefalon zaferi kutlamaları tören alanına giden ve hatta Çivrilli milletvekilimiz Cahit Özkan’ın at binmesi için yapılan ünlü yolun çöplüğe dönmesi gerçekten insanı şaşkına çeviriyor. Zafer kutlamalarına turist çekmeyi planlayan belediye Başkanımız Niyazi Vural gelenleri çöplükle mi karşılamayı planlıyor? Zafere giden yol böyle mi olmalı?” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi