Genel Başkanımız Önder Kahveci, Toplu Sözleşmeden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız ve Türk Enerji Sen Genel Başkanı Mustafa Tümer ile sendikalarımızın toplu sözleşme sekreterleri ve teknik heyetimiz taleplerimize ilişkin son değerlendirmeleri büyük bir titizlikle yürütüyor.

Genel Başkanımız Önder Kahveci, çalışmalara ilişkin verdiği bilgilerde Türkiye Kamu-Sen’in en ufak bir konuyu dahi atlamadan çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti. Kamu çalışanlarının bütün sorunlarını en ince detayına kadar bildiklerini ifade eden Kahveci, “masada tüm sorunların çözümü adına gayret sarf edeceklerini belirterek milyonlarda kamu çalışanının sabırla beklediği bu toplu sözleşmede problemlerin karambole getirilerek görmezden gelinmesine müsaade etmeyeceğiz. Ekonomik sorunlar başta olmak üzere çalışma barışını zedeleyen bütün başlıkları masaya taşıyacağız. Son aylarda yaptığımız ve on binlerce katılımın olduğu anket çalışmamızdan çıkan ve memurlarımızın beklentilerinin sıralandığı meseleler de yine gündemimizin en üst sırasında yer bulacaktır.

Masada Türkiye Kamu-Sen’i istemeyenlere inat, 413 bin üyemiz ve kanunun bize verdiği hak ile masada hak mücadelemizi yılmadan sürdüreceğiz.” Dedi.

Toplu sözleşme sekreterlerinin ve teknik heyetin yer aldığı toplantı iş kolları bazında yer alan taleplerin düzenlenmesiyle devam etti.