Seçimin ikinci tura kalmasının ardından bir değerlendirmede bulunan Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Bedri Ataş “kaldığımız yerden çalışmalar devam ediyoruz” dedi.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci dönem Milletvekilliği seçim döneminde İlçe örgütü olarak Çivril’in tüm mahallerine ulaştıklarını ve çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten CHP İlçe Başkanı Bedri Ataş, “28 Mayıs’a kadar aynı enerji ve gayretle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Seçim sonuçlarının açıklanması ve Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalmasının ardından değerlendirme yapan CHP Çivril İlçe Başkanı Bedri Ataş, CHP örgütünün tüm organları ile başarılı bir çalışma süreci geçirdiğini ifade etti. Seçim süresince Gençlik ve Kadın kolları üyelerinin büyük bir özveri ile çalışmaları sürdürdüğünü ifade eden Bedri Ataş, “Güzel bir Türkiye için büyük bir özveri ve gayret ile çalıştık. Genç ve kadın örgütümüz gece gündüz tüm mahallelerimizi ziyaret etti. Seçim gecesi açıklanan sonuçlara göre Milletvekilliği seçimlerinde Denizli’de CHP’den üç ismi meclise göndermeyi başardık. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ise Çivril’de CHP’nin oyunu artırmamıza rağmen ülke genelinde adaylar yeterli oyu alamadığı için seçim ikinci tura kaldı” dedi.

Yol haritası çizip hemen çalışmalara başlıyoruz

Ülke genelinde Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından partinin gerekli kurulları ile bir görüşme yaptıklarını belirten Ataş, “seçim sonuçları açıklanır açıklanmaz yönetim kurulumuz ile toplandık, önümüzdeki 15 günlük süreyi nasıl en iyi şekilde değerlendirebiliriz konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Hafta ortasına kadar il yönetimimiz ve genel merkezimizin belirlediği stratejiye göre yeni bir seçim çalışması yol haritası çizip zaman kaybetmeden çalışmalarımıza başlayacağız” dedi.

Birçok mahallede oyumuz arttı

CHP’nin Çivril’de oylarının arttığını sözlerine ekleyen İlçe Başkanı Bedri Ataş “Çivril genelinde sonuçları detaylı analiz etmedik. Seçim süreci sonunda ilgili kurullarımız ve yönetim kurulumuz o konuda çalışma yapacak ama ilk anda baktığımızda birçok mahallemizde oylarımızı arttırdık. Bunun sonucunu da Milletvekili sayımızda ki artış ile anlamak mümkün” dedi.

Ulaşamadığımız seçmenlere ulaşacağız

Plan ve bir program çerçevesinde seçim çalışması yapmalarına rağmen sandığa gelmeyen seçmen olduğuna dikkat çeken Bedri Ataş “ikinci turda ilk hedefimiz sandığa gelmeyen kesime ulaşmak ve onların oylarını almak olacak. 28 Mayıs’ta her şey çok güzel olacak” dedi.

Baharın geleceğine söz veriyoruz.

28 Mayıs’ta Kemal Kılıçdaroğlu’nun sandıktan Cumhurbaşkanı olarak çıkacağını belirten Bedri Ataş “AKP ve Recep Tayyip Erdoğan kan kaybetmeye devam ediyor. Daha önceki seçimlerde yüzde 40 olan oyları yüzde 33’e düşmüş, 4 olan Milletvekilleri 3’e düşmüş durumda. Cumhurbaşkanlığı seçiminde ise, 2018 yılında Recep Tayyip Erdoğan’ın yüzde 47 olan oyu yüzde 43 e düşmüş durumda. Seçimin kaybedeni Recep Tayyip Erdoğan ve AKP’dir. Millet İttifakının adayı Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile 2. Turda ipi göğüsleyeceğimize olan inancımız tamdır. Hiçbir vatandaşımız da inancını kaybetmesin verdiğimiz sözümüz hala geçerli. 28 Mayıs da bahar gelecek, her şey çok güzel olacak.” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi