İYİ parti İl teşkilatı Çivril İlçe başkanı Elvan Çakmakcı ve İlçe yönetimini ziyaret etti. Ülke gündeminin konuşulduğu ziyarette Çivril İlçe teşkilatına üye olan yeni partililere rozet takıldı.

Çivril İYİ Parti İlçe Teşkilatı İl Başkanı Raziye Akışık ve il yöneticilerini ağırladı. İlçe binasında İYİ partililer ile bir araya gelen il Başkanı Raziye Akışık partinin çalışmaları ile ilgili partililere bilgi verirken ülke gündemi ve seçim çalışmaları ile konular da görüşüldü. Partinin il yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı buluşmada Belediye Meclis üyeleri de hazır bulundu.

Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda, gece sonunda partiye katılan yeni isimlerin üye rozetleri takıldı.

Yapılan ziyaretle ilgili olarak bilgi veren İYİ parti Çivril İlçe Başkanı elvan Çakmakcı İYİ partinin vatandaşın tek umudu olduğunu belirterek “İYİ Parti kurulduğu günden itibaren vatandaşın halkın umududur. İl başkanımız ve yöneticilerimizle olası seçimler için bir araya gelerek önümüzdeki seçimler için durum değerlendirmesi yaptık. Teşkilatımız, sandık ve mahalle görevlilerimizle izleyeceğimiz yol haritasını çizdik. İYİ parti seçimlerde halkın tek umudu durumunda bunun için gitmedik mahalle çalmadık kapı bırakmayacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi