Çivril’de İYİ Partililer Kurban Bayramı dolayısıyla bir araya geldi.

Bayramın üçüncü günü olan 13 Ağustos 2019 Salı günü parti binasında düzenlenen bayramlaşmaya İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk ve partililer katıldı.

  • İYİ PARTİ’DE BAYRAMLAŞMA

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk; “Bayramlar milletimiz için kucaklaşma aynı zamanda küslerin, dargınların barışmasına vesile olan günlerimizdir. Bayramlar milletimizin millet olduğu bilincini gösteren günlerdir. Daha nice bayramlara kavuşmak dileğiyle tüm Çivrilli hemşerilerimin bayramlarını kutluyorum. Öncelikle bize bu geleneksel bayramlaşma toplantısına davet ettiği için de İlçe Başkanımız Sayın Celal Tort Başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Burada İyi partili arkadaşlarımızla beraber bir bayrama daha kavuşmuş durumdayız. Hepinizin bayramını kutlarım.” şeklinde konuştu.

İlçe Başkanı Celal Kadri Tort tarafından karşılanan partililer bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadılar. Bayramlaşma programına partililerin katılımı yoğun olurken Millet İttifakı çerçevesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çivril İlçe Başkanı Uğur Bayram ve yönetimi ile CHP Belediye Meclis Üyesi Tunay Yazıcı da bayramlaşma programına katıldı.

İçilen kahveler, yapılan sohbetlerin ardından partililer vekilleri Yasin Öztürk ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler.

Editör: Haber Merkezi