Koray Eren başkanlığında yeni yönetimini oluşturan İYİ Parti tanışma ziyaretleri yaptı.

Hafta sonu ilçe kongresini yapan ve yeni yönetimini oluşturan İYİ Parti Kaymakam Hasan Akbulut ve STK ziyaretleri yaptı.

İlçe kongresini tamamladıktan sonra çalışmalarına başlayan İYİ Parti İlçe yönetimi ilçede faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti. Ziyaretler kapsamında ilk olarak Çivril Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifini ziyaret eden İYİ Parti yönetim kurulu üyeleri başkan Gürol Mutlu ile Çivrilli esnaf için verilen kredi miktarları ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. Daha sonra Esnaf Odası başkanı Zeki Karahan ile makamında görüşen İYİ Parti heyeti esnafların beklenti ve ihtiyaçları ilgili başkan Karahan’dan bilgi aldı.

İYİ PARTİ YÖNETİMİNDEN ZİYARET İYİ PARTİ YÖNETİMİNDEN ZİYARET

STK ziyaretlerinde son olarak Çivril Ziraat Odası başkanı Mehmet Özkul ile görüşen İYİ parti İlçe Başkanı Koray Eren ve yönetim kurulu üyeleri damlama sulama ve Işılı gölünün su miktarı hakkında başkan Özkul’dan bilgi aldı.

İYİ Parti yönetim kurulu üyeleri ziyaretler kapsamında son olarak göreve yeni başlayan Kaymakam Hasan Akbulut’u ziyaret etti. Kaymakam Akbulut ile sohbet eden İYİ Partililer kaymakama hayırlı olsun dileklerini ileterek çalışmalarında başarı diledi.

Editör: Haber Merkezi