İYİ Parti Çivril İlçe kongresi 26 Kasım Cumartesi gün yapılacak.

2023 seçimleri öncesi kongrelerini tamamlayacak olan İYİ parti İlçe kongrelerine devam ediyor. 5 ilçede yapılan kongrelerde bu hafta sıra Çivril’de.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından alınan karar sonrasında Denizli ilçe kongreleri tüm hızıyla sürüyor. Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerinden sonra en fazla seçmene sahip olan Çivril’de, İyi Parti 3. Olağan kongresini 26 Kasım Cumartesi günü Vali Recep Yazıcıoğlu salonunda gerçekleştirecek.

KONGREDE KORAY EREN TEK LİSTE İLE SEÇİME GİRECEK

Kurucu ilçe başkanı İsmail Çorbacıoğlu’ndan sonra Celal Kadri Tort, Elvan Çakmakçı ve Gökhan Özen’den sonra İYİ parti ilçe başkanlığına Koray Eren aday oldu. Denizli Büyükşehir Belediye meclis üyesi de olan Eren’in, kongreye tek liste ile gideceği belirtildi.

Daha önce ilçe başkanı olarak görev alan tüm isimlerle birlikte güçlü bir kadro oluşturan ve genç bir ekiple kongreye hazırlanan Koray Eren 2023 seçimlerinde İYİ Parti’nin ülkenin umudu olduğunu belirterek “yeni bir döneme giriyoruz. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Çivril’de de tüm birim ve üyelerimizle seçimlere hazırlanıyoruz. 26 Kasım Cumartesi günü yapılacak İlçe kongremizde daha önce ilçe başkanlığı görevini yürütmüş büyüklerimizin desteği ve teşvikleri ile yönetime aday oldum. Beş ilçe başkanımızla birlikte hazırladığımız yönetim kadromuzla amacımız güçlü ve dinamik bir ekip kurarak 2023 seçimlerine büyük ve güçlü İYİ Parti ailesini hazırlamak” dedi.

Önceki beş ilçe başkanının yönetimde olmasının kendisi için büyük avantaj olduğunu belirten Eren “ siyaset deneyim ve tecrübe işidir. Partimizin kuruluşundan itibaren yönetici olarak görev almış tüm arkadaşlarımın yönetime girmesi bana büyük moral ve destek oldu. Onların tecrübeleri önümüzdeki seçimlerde büyük bir yol gösterici olacak. Onların tecrübesini genç arkadaşların enerjisi ve umuduyla birleştirerek 2023 seçimlerine en iyi şekilde hazırlanacağız” dedi.

TÜRKİYE’NİN HAK ETTİĞİ GÜZEL GÜNLERE KAVUŞMASINA AZ KALDI

Türkiye’de yönetim zafiyeti olduğunu bu zafiyetin ilçe belediyelerine de yansıdığını belirten Eren “tüm ülkede yaşanan yönetim sıkıntısı AKP’li ilçe belediyelerinde de yaşanıyor. AKP’li belediyeler hizmet ve görev bilincini kaybetmiş kadro ve rant peşine düşmüş durumda. 2023 seçimleri ile birlikte bu gidişata dur demek için genel başkanımız Meral Akşener liderliğinde çalışmalarımıza başladık. Türkiye’nin hak ettiği güzel günlere kavuşmasına az kaldı. Biz iktidara yürüyoruz. Milletimizle beraber el ele, omuz omuza, gönül gönüle iktidara yürüyoruz. Çok az kaldı. Güneşin doğmasına çok az kaldı” dedi.

Editör: Haber Merkezi