Denizli siyasetinin etkin ve önemli isimleri arasında yer alan Mimar İbrahim Şenel Genel Merkez’e başvurusunu yapmasının ardından ilk durağı İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı oldu. Tek tek başkanları makamlarında ziyaret eden Şenel, “ İyi başladı, inşallah iyi olacak” dedi.

İbrahim Şenel, İYİ Parti Genel Merkezi’ne 28.dönem milletvekilliği seçimleri için Denizli Milletvekili aday adaylığı başvurusu yapmasının ardından ilk ziyaretini İYİ Parti Denizli İl Başkanı Özer Tunçtür’e gerçekleştirdi. Ziyaretten memnun kalan İl Başkanı Tunçtürk, Şenel’ehayırlı olsun dileklerinde bulundu. Şenel yönetim kurulu üyeleri ve partililer ile bir araya gelerek tek tek tanıştı. Şenel, “Verdiğim karardan ötürü çok mutluyum, çok huzurluyum. Hemen verilmiş bir karar değil. DESİAD Başkanlığı yürüttüğüm için partide yer almak etik değildi. Şimdi tamamen artık İYİ Parti için çalışacağım. ilçe ziyaretlerine hızla başlayıp vatandaşlarla bir araya geleceğiz” dedi.

Şenel, İl başkanlığı ziyaretinin ardından Merkezefendi ve Pamukkale ilçe teşkilatını ziyaret etti. Uzun süre il binasında kalan İbrahim Şenel partililerle birlikte fotoğraf çekildi.

“ İYİ BAŞLADI, İNŞALLAH İYİ OLACAK”

Editör: Haber Merkezi