Çivril’de daha önce bıçakla yaraladığı eski eşini öldürmek için evine gelen adam eşini bulamayınca oğlunun çalıştığı yere gitti. İşyerinde oğluyla tartışan cani baba oğlunu silahla başından vurarak öldürdü.
Çivril Hamam mahallesinde yaşanan olayda eşinden ayrı yaşayan ve boşanma aşamasında olan Ünal Yılmaz (52) askere gitmeye hazırlanan oğlu Şahin Yılmaz’ı (21) yanında getirdiği silahla başına bir el ateş ederek öldürdü. Oğlunun işyerine gelerek konuşma bahanesi ile işyerinden uzaklaştıran baba oğlunu silahla öldürdükten sonra işyerine geldiği bisiklete binerek olay yerinden kaçtı.
Yol kenarındaki cesedi gören vatandaşların haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri yaptıkları incelemede Şahin Yılmaz’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Şahin Yılmaz’ın cenazesi Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken kaçan babayı yakalama çalışmaları başlatıldı.
Oğlunu öldüren baba Ünal Yılmaz’ın daha önce de karısını tornavida ile öldürmeye çalıştığı, uzaklaştırma cezası aldığı ve cezaevinde yattığı öğrenildi.
Ünal Yılmaz’ın eşini öldürmek için sık sık yaşadığı eve geldiği tehdit ettiği iddia edilirken oğluyla da bu konudan dolayı tartıştığı iddia edildi.
Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi