Denizli’de Eski Belediye Başkanı Konuştu “Yaptıklarımı Çürüttüler” Denizli’de Eski Belediye Başkanı Konuştu “Yaptıklarımı Çürüttüler”

Uzun yıllar Belediye Katlı Otoparkı binasında hizmet veren İnci Tanesi Reklam, yeni yerine taşındı.

Genç esnaf ve girişimciler Muhammed – Rüştü Kavas işyerlerini yeni yerine taşıdı. Açıldığı günden bugüne Belediye katlı otopark alında faaliyet gösteren İnci Tanesi Reklam ve Tabela PTT arkasındaki yeni yerine taşındı.

İNCİ TANESİ REKLAM YENİ YERİNE TAŞINDI İNCİ TANESİ REKLAM YENİ YERİNE TAŞINDI

Çivril’de reklam ve araç giydirme konusunda marka olan İnci Tanesi Reklam, mülkiyeti kendine ait olan yeni yerine taşındı. Saray mahallesi PTT arkasındaki yeni işyeri, 25 Mayıs Cuma günü düzenlenen mevlit ve hayır yemeği ile hizmete açıldı.

Çivril Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatif başkanı ile birlikte çok sayıda esnaf ve davetlinin katılığı mevlitte Muhammed ve Rüştü Kavas misafirleri ile yakından ilgilendi. Düzenlenen mevlit yemeği sonrası okunan dua ile işyeri hizmete açılırken işyeri sahipleri davetliler ve misafirlerine teşekkür etti.

İşyeri sahiplerinden Muhammed Kavas davetlerine katılan herkese minnettar olduklarını belirterek “uzun yıllar ilk açıldığımız yerde hizmet verdik. Geçen yıl kendi iş yerimizi alarak müşterilerimize daha hızlı, daha konforlu hizmet verebilmek için dizayn ettik. Davetimize gelen katılan tüm müşteri ve dostlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi