Göreve başlayan Çivril Kaymakamı, göreve başlar başlamaz ilk ziyaretini şehit ailesine yaptı.

Çivril Kaymakamı Hasan Akgün görevine başladıktan sonraki ilk ziyaretini Çivrilli şehit annesine yaptı. Kaymakama SYDV müdürü Hatice Zeybek ile mahalle muhtarı Niyazi Aydın eşlik etti.

Kaymakam Hasan Akbulut beraberinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hatice Zeybek ile birlikte 1992 yılında Siirt Pervari’de şehit olan Yusuf Erdoğmuş’un annesi Fatma Erdoğmuş’u Özdemirci mahallesindeki evinde ziyaret etti.

Şehit annesi ile yakından ilgilenen Kaymakam Akbulut, kapılarının her zaman şehit yakınlarına sonuna kadar açık olduğunu ifade ederek, şehit ailelerine yönelik ziyaretlerin sıklıkla devam edeceğini belirtti. Devlet olarak, canlarını seve seve ülkesi için feda eden aziz şehitlerin emanetleri olan ailelerinin yanında olduklarını kaydeden Hasan Akbulut, “Bizler aziz şehitlerimize minnet borçluyuz.

Vatanını, milletini ve bayrağını korumak için canlarını veren, Peygamberlikten sonra gelen en yüce mertebeye erişen şehitlerimizin bizlere bıraktığı en değerli emanetler sizlersiniz. Kapımız sizlere 24 saat açıktır. Her zaman yanınızdayız” dedi.

Editör: Haber Merkezi