Genel Başkanın Cumhur ittifakına katılmasına tepki gösterdi ilçe başkanlığından istifa etti.

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Oktay Öztürk, partisinin Cumhur ittifakına dahil olması sonrası Genel Başkan Fatih Erbakan’ın sözleri ile İlçe Başkanlığı ve partiden istifa ederek İYİ Partiye katıldı.

İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ

Parti genel başkanı fatih Erbakan’ın 14 Mayıs seçimlerinde Cumhur ittifakı ile seçime girme ve cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilerek Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleme kararı almasının ardından Çivril yeniden Refah Partisi İlçe başkanı Oktay Öztürk, görevinden ve partisinden istifa ettiğini duyurdu.

İstifasının ardından İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk ile görüşen Oktay Öztürk, görüşmenin ardından İYİ Parti Denizli il üyelerinden Muhammed Menteş ile bir araya gelerek İYİ parti ilçe binasına giderek üyelik kaydını yaptı. Oktay Öztürk’ün parti üyelik kaydını İYİ Parti İlçe Başkanı Koray Eren yaptıktan sonra İYİ parti rozeti taktı.

Yaşanan son siyasi gelişmeler sonrası AK Parti üyesi Kamil Hopa’da partisinden istifa ederek İYİ Parti’ye katıldı. Kamil Hopa’nın rozetini İYİ partiye katılan eski ilçe başkanı Oktay Öztürk taktı.

Editör: Haber Merkezi